Start a new topic
A

Anonymous

Tilintarkastajan Netvisor-tunnusten voimassaolo

30-09-2015 1:31 pm posted by Anonymous

Tilintarkastajan Netvisor-tunnuksille tulisi saada määriteltyä jo perustamisvaiheessa voimassaolo, jonka päätyttyä myös tunnusten laskutus loppuu.


A

Anonymous

08-10-2015 12:36 pm posted by Anonymous

hyvissä ajoin ilmoituksia meille ja tt:lle

A

Anonymous

02-12-2015 8:16 am posted by Anonymous

Hei,

Laitetaan vuoden 2016 kehityslistalle. Muutetaan määräaikaisuutta siten, että se huomioidaan myös laskutuksessa.

T: Janne

A

Anonymous

16-12-2015 5:03 pm posted by Anonymous

Yhteiskäyttöisyys on Netvisorin tärkeimpiä ominaisuuksia. Tilintarkastaja, kirjanpitäjä ja asiakas on samassa tiedossa kiinni myös tilikauden aikana. Tilintarkastajien tunnuksilla rahastaminen sotii pahasti tätä ominaisuutta vastaan. Tilitoimistojen päälle kaadetaan tunnusten "päälle - pois" -laittaminen. Sen verran vinkkinä voin kertoa, että tilintarkastajaksi kannattaa valita sellainen henkilö, joka on ennestään Netvisor -käyttäjä. Tällöin ei mene kuukausimaksuja ja eikä siten tarvitse tilitoimistossa harrastaa edellä mainittuja sulkeisia. Terveisin Jukka Mäkelä, KHT 

A

Anonymous

20-01-2016 10:05 am posted by Anonymous

Tilintarkastajan pitäisi minunkin mielestäni päästä tarkastamaan kirjanpitoa ilman maksua. Näin on esim. Procountorissa. Tuo päälle ja pois -laittaminen on kaikkien osapuolien kannalta typerää.

A

Anonymous

16-06-2016 2:25 pm posted by Anonymous

Ehdottomasti pitäisi olla niin, että tilintarkastajan oikeudet voivat olla päällä kokoaikaisesti ilman niiden kanssa pelaamista.  Mieluiten ilmaiseksi tai ainakin pienellä vuosimaksulla.  Kyllähän se olisi toivottavaa, jos asiakas haluaisi sparrata jotakin asiaa kesken tilikauden myös tilintarkastajan kanssa, että tilintarkastaja pääsisi suoraan lukuja katsomaan... ja varmaan osatarkastuksia voisivat tehdä hiljaisempana aikana, jolloin heilläkin kevätkiireet helpottuisivat!

A

Anonymous

05-08-2016 5:09 pm posted by Anonymous

Tähän menee kallista tilinpäätösaikaa ja lisäksi pitää muistaa ottaa tilintarkastamääritys pois päältä. Poiskytkentään saattaa vierähtää muutama kuukausi, kun asia unohtuu ja kuka tästä vastaa. Tämänhän voisi toteuttaa siten, että tilintarkastaja kirjaa itsensä ulos tarkastettavasta yrityksestä, silloin kun hän on tehtävänsä suorittanut. Kytkettäessä palvelua päälle, Netvisorista voisi lähteä sähköpostiviesti/ SMS-viesti tilintarkastajalle, että palvelu on kytketty hänelle (päivämäärä ja minkä ajan palvelu on päällä).

En hyväksy ajatusta, että tilintarkastajalle annetaan valtakirja seurata toimintaa koko ajan. Onko heillä edes tarvetta siihen, saati kiinnostusta, maksetaanko siitä?  Tilintarkastuksen kytkeminen päälle on tilitoimiston tuote, mutta poiskytkeminen tuntuu turhalta tuotteelta. Poiskytkemisen voi hoitaa joku muu, mielellään mahdollisimman helposti (automaattisesti). Nykyinen järjestelmä vaatii ehdottomasti uudistusta.

L

Lasse Kosonen

10-03-2017 3:05 pm posted by Lasse Kosonen

Hei,

tämä pitkään ja paljon toivottu ominaisuus julkaistiin kuun alussa ja toinen vaihe eilen, joten nykyisin tilintarkastajan veloitus perustuu käyttöoikeuden voimassaoloon ja käyttöoikeutta pääsee muokkaamaan yrityskohtaisesti.

A

Anonymous

10-03-2017 5:05 pm posted by Anonymous

Hei Lasse!

Olisit voinut kertoa samalla täsmällisesti, miten veloitus toimii, puhutaan vain voimassaolo-ajasta.  Käyttöoikeutta täytyy tietenkin päästä muokkaamaan.

L

Lasse Kosonen

13-03-2017 1:16 pm posted by Lasse Kosonen

Moi Jukka,

eli veloitusperuste kuukaudelta syntyy, kun Netvisor Tilintarkastajissa olevan tilintarkastajan käyttöoikeus tarkastettavaan yritykseen on ollut voimassa yhdenkin päivän kyseisen kuukauden aikana.

Esimerkiksi, jos käyttöoikeuden voimassaoloaika on 1.3.2017 - 2.4.2017, niin veloitusperuste syntyy maalis- ja huhtikuulta. Jos käyttöoikeus on voimassa 1.3.2017 - 24.3.2017, niin silloin luonnollisesti veloitetaan pelkästä maaliskuusta.

Tässä on vielä lisäohje mistä käyttöoikeuden voimassaoloaikaa pääsee muokkaamaan:

L

Lasse Kosonen

02-06-2017 8:02 am posted by Lasse Kosonen

Moikka,

eilisissä viikkopäivityksessä tuli se, että jatkossa yritysten ja tilitoimistojen käyttäjähallitsijat (KH) pystyvät antamaan myös tilintarkastajan (TT) roolin käyttäjille.

Login or Signup to post a comment