Start a new topic
M

Markus Anttonen

Tase-erittelyjen tekemisen hitaus

14-12-2017 7:25 am posted by Anonymous (Updated 16-02-2018 by Anonymous)

Moi Tuula

Tase-erittelyjen käsittelyn nopeus riippuu kyseisen yrityksen materiaalin määrästä. Mitä enemmän kyseisellä tilillä on tapahtumia, kestää tässä valitettavasti kauemmin aineiston lataamisessa. Toki myös tietokoneella on merkitystä, mutta jos kone ei ole kovin montaa vuotta vanha, pitäisi tämän toimia ihan Netvisorissa.


A

Anonymous

18-12-2017 3:03 pm posted by Anonymous

Hei

Ei ole puolta vuotta vanhempi tämä kone. Avattavia ja mokattavia tilejä on palon ja homma on tuskallisen hidasta; varsinainen tilinpäätösruuhka on vasta edessäpäin.

A

Anonymous

16-02-2018 10:02 am posted by Anonymous

Auttaisiko tähän jos ko tileillä olisi valmiiksi jo se "Käytä tilin sisäistä tapahtumaseurantaa", vai onko se jo käytössä? Itse myös teen paljon tase-erittelyjen liitteitä esim tilistä 1849 koska siellä on niin paljon tapahtumia ja tulee todella sekavan näköiseksi tase-erittelyllä. Lisäksi on se "seurantakohde" -käytäntö; itse en sitä juurikaan käytä mutta kuvittelisin että se joissain tapauksissa nopeuttaisi.

A

Anonymous

16-02-2018 10:09 am posted by Anonymous

On käytössä sekä tapahtumaseuranta että seurantakohteet. Tämä on tätä tilinpäätöksen tuskaa kun tapahtumia on paljon, ohjelma toimii hitaasti ja hirvittävä kiire. Jostain syystä Netvisor on tosi hidas aina tilinpäätöksen aikaan, toivottavasti asialle tehdään jotain että helpottaisi tämä joka vuotinen ongelma.

A

Anonymous

16-02-2018 1:24 pm posted by Anonymous

Ok, eli tilit jossa on tapahtumaseuranta, pitäisi periaatteessa tulla suoraan tase-erittelyille kun oikeat tapahtumat on merkitty avoimiksi eli ei tarvitse edes avata tilejä erikseen, paitsi edellisen vuoden tapahtumat pitää ruksia ei-avoimiksi.. Sen jos muistaisi tehdä jo tilikauden aikana niin ehkä vähän nopeuttaisi - ei sillä että itse tekisin sitä. Sama tuska täällä.

A

Anonymous

16-02-2018 1:32 pm posted by Anonymous

Juuri näin ja kun ei ole tehty niin tuolla tase-erittelyn puolella se on hidasta Smiley Happy

A

Anonymous

12-11-2021 7:35 pm posted by Anonymous

Kun tase-erittelyissä avaa kohdan erittelemätön tai vaikkapa otsikon jonka alta tilit tulevat esiin niin tämä avautuminen kestää todella kauan. Samoin kun olet kohdistanut kohdistamattomia ja tallennat ja palaat takaisin tase-erittelyyn niin sillä välillä ehtii tarkistaa sähköpostit ja monta muutakin asiaa. Onko tämä yleensäkin näin hidas vai johtuuko omasta koneestani? Netin yhteyden tarkistin ja se kyllä toimii ihan hyvällä nopeudella. Tilinpäätösaika ja kiireet lähestyvät ja tällä nopeudella ei työ kovin vauhdikkaasti käy.

Login or Signup to post a comment