Start a new topic
A

Anonymous

Tunnistaako ostolaskujen automaattinen käsittely wildcard-merkkejä?

20-07-2017 2:27 pm posted by Anonymous

Meillä yel- ja tyel laskut eivät sisällä ollenkaan viitteemme/viitteenne-kenttiä, ja viitenumerokin on juokseva. Koska v.nron alku kuitenkin sisältää sopimusnumeron, sillä voi yksilöidä saapuvan laskun. Tunnistaako netvisor wildcard-merkkejä (esim * joka korvaa minkä tahansa merkkijonon)  => viitenro-kentässä luku: 12345678* jolloin luvun lopulla ei ole mitään merkitystä?

Jos ei, niin mitä muita tapoja meillä on tunnistaa samalta toimittajalta tulevat laskut, joissa osa tiedoista puuttuu, ja loput tiedot vaihtelevat hieman.

ping Enna Rane


A

Anu Ruokonen

26-07-2017 1:52 pm posted by Anu Ruokonen

Hei Frank,

Kiitoksia viestistäsi.

Tällä hetkellä ostolaskujen automaattinen käsittely ei valitettavasti tunnista wildcard-merkkejä. Mutta, ostolaskuautomaatiosta on tänä vuonna tulossa paranneltu versio. Alla kuvakaappaus kehitysversion käyttöliittymästä, jossa pystytään tekemään halutuntyyppisiä käsittelysääntöjä.

community.png

Tällä hetkellä Netvisor tunnistaa toimittajia pääsääntöisesti toimittajan nimen, Y-tunnuksen ja tilinumeron perusteella. Jos nämä tiedot on tallennettu toimittajakortille oikein, Netvisorin pitäisi tunnistaa toimittaja oikein. Uuden automaation myötä tähänkin tullee uusia mahdollisuuksia. Kun uusi ostolaskuautomaatio on tuotantoputkessa, tulemme viestimään siitä ja sen mahdollisuuksista asiakkaille vielä erikseen.

Tässä vielä ohjeemme ostolaskujen automaattiseen käsittelyyn: Ostolaskujen automaattinen käsittely – Netvisor tukiportaali

Aurinkoista kesää sinulle!

A

Anonymous

26-07-2017 4:14 pm posted by Anonymous

Jes, ja onko mahdollista päästä testaamaan beta-versiota? Meitä kiinnostaa olla koekaniinina tässä! :smileygrin:

A

Anu Ruokonen

27-07-2017 3:29 pm posted by Anu Ruokonen

Hei Frank,

Kiitoksia viestistäsi ja kiinnostuksestasi osallistua beta-version testaukseen! Smiley Happy

Keskustelin kehittäjiemme kanssa, ja pilottijaksoa ei ole suunniteltu, mutta kehittäjät ilmoittavat asiakkaille Communityssä viikkojulkaisutiedotteen muodossa, kun ominaisuuden julkaisupäivä on tiedossa. Kun julkaisu on tehty, he kuuntelevat mieluusti palautetta ja tekevät vielä viimeiset viilaukset käyttäjäpalautteen mukaan ensijulkaisun jälkeen.

Mukavaa päivää!

A

Anonymous

01-08-2017 8:09 pm posted by Anonymous

Tähän tarvitaan ehdottomasti toimittajan taakse asetetun tiliöinnin ohitus. Esimerkiksi yel ja tyel-laskut voisi käsitellä useimmiten automaatio säännöillä summan perusteella. Nyt se ei onnistu kun toimittajan takana on tiliöinti valittuna.

A

Anu Ruokonen

02-08-2017 2:59 pm posted by Anu Ruokonen

Hei Pasi,

Kiitoksia viestistäsi.

Uudessa ostolaskuautomaatiossa voidaan yliajaa tiliöinti koko laskun osalta tai suorittaa tiliöinti mallilaskun pohjalta. Tulemme lisäämään toiminnon "Aseta kirjanpitotilit kaikille laskun riveille".

Aurinkoista päivää!

A

Anonymous

03-08-2017 9:51 pm posted by Anonymous

Lisäyksenä tähän vielä, että käyttöoikeuksia tulee laajentaa nykyisestä. Asiatarkastusoikeudet omaavaan pitää jatkossa pystyä luomaan sääntö, joka asiatarkastaa laskut hänen puolestaan.

A

Anu Ruokonen

04-08-2017 3:49 pm posted by Anu Ruokonen

Hei Pasi,

Kiitoksia ideasta! Olen välittänyt sen eteenpäin kehittäjällemme, joka ottaa asian esille projektipäällikkömme kanssa.

Aurinkoista viikonloppua!

A

Anonymous

10-08-2017 7:31 am posted by Anonymous

Hei,

Tuli vielä mieleen. Nykyisessä ostolaskujen automaatio työkalussa sääntö on voimassa vain määräaikaisesti. Tuleeko tämä olemaan näin myös uudessa versiossa? Jos tulee, niin muistutustoiminto sähköpostiin päättymässä olevasta automaatiosta tarvitaan, jotta sen voi käydä sitten jatkamassa. Sääntöjä asetetaan eri aikoina ja ne myös sitten päättyvät eri aikoina.

A

Anu Ruokonen

11-08-2017 2:21 pm posted by Anu Ruokonen

Hei,

Kiitoksia viestistäsi!

Uudessa mallissa voimassaoloaika on vapaaehtoinen. Voit siis halutessasi valita voimassaoloajan sen pituiseksi kuin haluat, tai olla laittamatta sitä ollenkaan.

Aurinkoista kesää!

Login or Signup to post a comment