Start a new topic
A

Anonymous

Tili 1849 - miten tulostan avoinna olevat tapahtumat ?

25-03-2018 7:23 pm posted by Anonymous

Kirjaamme tilille 1849 vain laskuja, jotka jaksotetaan OR jaksotusautomatiikan avulla.

Miten saan tilinpäätöksen erittelyn esim. per 31.12.2017 avoinna olevista laskuista. Osan on avoinna kokonaan ja osa vain osittain.  Osittain avoinna olevista pitäsi olla laskun alkuperäinen määrä sekä tilinpäätöshetkellä avoinna oleva osuus.


A

Anonymous

03-04-2018 4:45 pm posted by Anonymous

Hei,

jotain tämän tapaista olemme muussa yhteydessä toteuttaneetkin. Tähän tarkoitukseen tämä ratkaisu tuntuu minusta melko työläältä ja kömpelöltä. Ohjelma tekee jaksotuksen ja on siis kulloinkin tiedossa, mistä mistäkin laskusta on jäljellä.  Mielestäni listaus avoimista eristä pitäisi saada ilman erillisiä toimia vain "napin painalluksella" 

A

Anonymous

04-04-2018 10:50 am posted by Anonymous

Kyllä, äärettömän työlästä jos vaikka on 20 eri laskua - mikä on ihan tavallista! Puhumattakaan siitä että ne täytyy joka vuosi jotenkin purkaakin sieltä? Itse olen kohdistanut kaikki ko tilikauden loppuun mennessä olevat tapahtumat, sitten ottanut muokkausnäkymässä olevasta tilistä pdf:n - siinä näkyy sitten alkuperäinen summa, kaikki kohdistukset ja avoinna oleva summa. En avaa tiliä tase-erittelyihin ollenkaan vaan teen erikseen "tase-erittelyiden liitteen" tilikausiarkistoon.

A

Anonymous

04-04-2018 11:37 am posted by Anonymous

Onneksi tarkastajamme ovat tyytyneet siihen ettei tilistä saa selkeää erittelyä.  Jos joku tarkastaja vaatii erittelyn, teemme sen sitten pyynnöstä. Mielestäni on kuitenkin kovin kummallista ettei ohjelmassa asiaa ole jo ratkaistu. Kun ohjelmaa markkinoidaan sillä, että manuaalinen ja turha käsityö vähenee on melko nurinkurista, että juuri tällaisessa tilanteessa ei ohjelmasta saa apua. Kaikki tiedot ovat olemassa, kunhan ne vaan saataisiin tulostettua.

A

Anonymous

11-04-2018 2:36 pm posted by Anonymous

Tämä on ihan oikea ongelma! Ja varsinkin kun joskus tuo OR:n muuten tosi kätevä jaksotustyökalu tekee jonkun senttieron tilille 1849! Tekee sitä silloin tällöin, ei aina ja on tosi työlästä etsiä mistä jaksotuksesta ero mahtaisi johtua. Aivan liian työlästä on ryhtyä seurantakohdetta tämän takia avaamaan, ei kiitos, kyllä täytyy jotenkin muuten ratkaista se mistä avoin summa koostuu kk:n vaihteessa. Kehityksen paikka!

Login or Signup to post a comment