Start a new topic

Laura Sainio

Visma Netvisor palvelun yrityshinnasto alkaen 1.3 2016 - hinnoittelun perusteet

26-08-2015 5:38 pm posted by Laura Sainio

Lataa tästä linkistä hinnasto joka astuu voimaan 1.3.2016

https://netvisor.fi/download/pricing/fi/netvisor-yrityshinnasto_2016.pdf

Lisäksi yrityksen käytössä olevat palvelut ja niiden voimassa olevat hintatiedot ovat nähtävissä valtuutetuille käyttäjille palvelun hallintanäkymässä.

Hintatiedot löytyvät Omat asetukset -linkistä helmikuun palvelulaskutuksemme jälkeen.

Tällä ohjeella on tarkoitus avata lyhyesti Netvisor palvelun hinnoittelun perusteet.

  • Palvelumme hinnoittelu perustuu asiakkaidemme liikevaihtoluokkaan
  • Sähköisten tapahtumien kuukausittaisiin määriin
  • Toimintojen käyttäjäkohtaisiin maksuihin.

Palvelumme kuten myynti, osto- ja kirjanpito-osioiden hinnoittelun perustana käytetään asiakkaan viimeistä virallista liikevaihtoa.

Liikevaihtoluokkaan perustuvat maksut ovat kuukausitasolla kiinteät. Perustettavan yrityksen tapauksessa käytetään arviota ensimmäisen vuoden liikevaihdosta.

Asiakkaan velvollisuutena on ilmoittaa liikevaihtoluokan mahdollisesta muutoksesta.

  • Suora-asiakkaamme ilmoituskanava muuttuneelle liikevaihtoluokalle on sähköposti osoitteeseen muutosilmoitus.solutions@visma.com
  • Käsittelemme ilmoitukset aina ennen seuraavaa laskutusta jolloin uudet hinnat astuvat voimaan

Sähköisten tapahtumien hinnoittelun perustana käytetään myynti- ja ostolaskujen kuukausimäärää. Sähköisiin tapahtumiin liittyy joko kolmannen osapuolen palvelu tai automatiikka, jolla sähköisestä tapahtumasta muodostetaan mm. tositteita kirjanpitoon automaattisesti. Hinnoittelu pohjautuu voluumiluokkiin ja aina laskutuskuukauden toteutuneisiin määriin. Itse laskujen tai tositteiden luomisesta ei tule kuluja, vaan lähinnä noista yrityksen ulkopuolisista tapahtumista (pankkitapahtumat, verkkolaskujen lähetys ja vastaanotto jne.).

Toimintojen käyttäjämaksut (kuten matkalaskut ja palkanlaskenta) perusteena kussakin toiminnossa käytetään aktiivisten käyttäjien lukumäärä kuukausitasolla. Käyttäjäkohtaisten maksujen perusteena toimii asiakkaan palkansaaja / henkilömäärä. Hinnoittelu pohjautuu palkansaaja / henkilömäärä luokkiin ja aina laskutuskuukauden toteutuneisiin määriin.

Login or Signup to post a comment