Laura Sainio

Viikkopäivitys 3.1.2019 - julkaisutiedote

03-01-2019 4:43 pm posted by Laura Sainio

Tämän viikon julkaisu sisältää seuraavat uudistukset ja korjaukset:

 

Palkat

  • Lisäsimme widgetteihin "Tulorekisteriin valmistautuminen" ja "Poikkeukset ja huomiot" näkyviin hylättyjen palkkatietoilmoitusten määrän. Tietoa klikkaamalla pääsee palkkalaskelmiin. Tieto näytetään käyttäjille, joilla on Palkanlaskija-rooli. 
  • Korjasimme ongelman, jossa vuodelle 2019 kuuluvan palkkalaskelman merkitseminen maksetuksi vuoden 2018 puolella muodosti palkkatietoilmoituksen.

 Matkat

  • Korjasimme virheen, jossa matkalaskulle pystyi mobiilikäyttöliittymän kautta antamaan päivärahariville antamaan lähtöpäivän aikaisemmaksi kuin tulopäivän. (julkaisu 4.1.2019)

 

Käyttöoikeudet

  • Korjasimme käyttäjien nimien näkymisongelmat tilanteissa, joissa käyttäjä on kirjautuneena eri yritykseen kuin siihen, jonka käyttöoikeuksia muokataan. 
  • Korjasimme viikkojulkaisun mukana tulleen virheen, jonka seurauksena käyttöoikeuksien hallinnan "Lisää uusi käyttöoikeus"-linkki ei toiminut. (julkaistu 4.1.2019)

Ohjelmistorajapinta

  • Resurssiin customer.nv on lisätty rajoitus, ettei rajapinnan kautta voi enää tuoda uutta asiakasta jolla on jo käytössä oleva asiakaskoodi.

 Tuotteet ja varasto

Korjasimme ongelman, jossa tietojen csv-tuonnilla tuodut tuotteet saattoivat näkyä tuoteluettelossa kahtena. (julkaistu 4.1.2019)

 


A

Anonymous

04-01-2019 12:24 pm posted by Anonymous

Tilisiirtonäkymän haku-kenttään on tullut jossain päivityksessä avoimet/kaikki - valinta. Voisiko tuo olla oletuksena kaikki, kun nyt vaatii joka kerta erillisen klikkauksen että saat etsittyä vanhan tilisiirron uuden pohjaksi?

Laura Sainio

04-01-2019 4:26 pm posted by Laura Sainio

Hei!

 

Tuo valinta tuotiin aikanaan tilisiirtonäkymään juuri sen takia, että joissain yrityksissä tilisiirtoja on todella paljon. Kun oletuksena näytetään vain avoimet, niin sivu latautuu nopeasti. Totta on, että se aiheuttaa ylimääräisen klikkauksen tuossa sinun käyttötapauksessasi. 

A

Anonymous

08-01-2019 4:20 pm posted by Anonymous

Hei,

 

mielestäni kumpikaan vaihtoehdoista ei ole hyvä. Jos kaikki tilisiirrot  näkyvät, saattaa niitä olla sadoittain ja kun ei mitään näy, pitää useinkin klikkailla kaikki auki.

Mielestäni listauksessa pitäisi olla lukittavat käyttäjän asettamat rajaukset, joita on mm.

-päivämääräväli joka on voimassa

-valittu lajitteluperusta 

-edellisen lisäksi mahdollisuus asettaa aikajärjestys

 

Hyvin usein joudutaan etsimään jotain saajan perusteella, mutta tällöin menee muu lajittelu sekaisin.

 

Jos tämän ohjelman toiminnon aidosti halutaan palvelevan käyttäjää, tulee siihen huomioida ainakin yllä mainitut. Nykyisellään ohjelma on melko kömpelö käyttää. Nyt ohjelmaan on tehty muutos josta ei paljonkaan ole apua. Näitä muutoksia tehtäessä kannattaa kuulla kentän ääntä.

 

 

Laura Sainio

09-01-2019 1:48 pm posted by Laura Sainio

Hei Helena!

 

Oikeassa olet, nuo pienet parannukset joita tilisiirto-sivuun on nyt tehty, ovat vaikuttaneet lähinnä suorituskykyyn - paljon on vielä parannettavaa käytettävyydessä.  Otamme toiveesi huomioon, kun tilisiirto-sivulle aikanaan tehdään isompi peruskorjaus. 

Login or Signup to post a comment