Start a new topic
A

Anonymous

Maksumuistutus 0,01 eurosta

30-09-2016 10:57 am posted by Anonymous

En tiedä itse miltä näkymä näyttää, mutta asiakkaalta oli lähtenyt epähuomiossa maksumuistutus myyntilaskusta jolla oli avoin summa 0,01 euroa. Eli onko mahdollista saada jokin laskutusasetus, joka vaikka muistutusten lähetysvaiheessa erittelisi laskut, joille on kirjattu osasuoritus? Silloin ainakin todennäköisemmin jäisi lähtemättä matkaan muistutus 1 sentistä. Voi olla myös sovittu maksuohjelmasta jolloin ei pitäisi muistutuksia periaatteessa lähetellä.


Laura Sainio

30-09-2016 12:13 pm posted by Laura Sainio

Hei!

Sivuhuomautuksena: saapuville suorituksille on Netvisorissa asetettavissa pyöristystoleranssi, jolla voidaan ottaa kantaa siihen, kuinka lähellä laskun summaa tulee suoritusten summan olla laskun maksetuksi kuittautumista ajatellen. Tämä auttaa ainakin siihen, ettei järjestelmään jää niin helposti "roikkumaan" noin vähäisesti alisuoritettuja laskuja.

Ohjeet pyöristystoleranssin asettamisesta löytyvät täältä:

Myynnin perustiedot – Netvisor tukiportaali

A

Anonymous

30-09-2016 1:41 pm posted by Anonymous

Se on totta. Tässä tapauksessa oli laskuun kohdistettu hyvityslasku, jolloin sitä pyöristysominaisuutta ei tule automaattisesti.

A

Anonymous

06-10-2016 9:49 am posted by Anonymous

En löytänyt, mutta onko ohjelmassa ominaisuutta tai olisiko sellaisen mahdollista saada,
ettei perintälaskuja pystyisi edes lähettämään laskuista jonka summa on esim alle 5 euroa?

Perintälaskuja ajettaessa voisi ajoon samalla tavoin kun pystyt nyt lisäämään/muuttamaan perintäkulun määränkin, olisi kenttä jossa määritellään minkä summan alle jääviä ei peritä tai voisihan tämä olla myynnin perustiedoissakin ja se vai nousisi tähän lomakkeelle automaattisesti (kuten tuo perintäkulukin).

J

Jani Korhola

24-10-2017 10:24 am posted by Jani Korhola

Hei Anna ja Taru,

Tulemme näillä näkymin parantamaan meidän viivästyskorko- ja perintälaskutusta ensi vuoden aikana. Otan tämän mukaan listalle hyvänä huomiona.

A

Anonymous

17-01-2018 4:33 pm posted by Anonymous

Hyvä juttu! Automaattipyöristys asetetun toleranssin puitteissa voisi oikaista suorituksen noissa hyvityskohdistuksissa, mutta erityisesti myös jos suoritus jää kohdistumattomiin suorituksiin muusta syystä, esim. jos asiakas on käyttänyt virheellistä viitettä tms. ja kohdistat senttieroisen suorituksen oikeaan laskuun. Nythän siinä kohtaa pitää muistaa itse valita "pyöristysero", jolloin asia hoituu, mutta tämäkin saisi olla automaattinen.

Login or Signup to post a comment