Start a new topic
A

Anonymous

Sotu-vähennys kk-velvoitteilla

29-02-2016 1:23 pm posted by Anonymous

Sotu-vähennys pitäisi saada kirjattua kk-velvoitteita tehdessä omaan kenttäänsä, jonka kautta vähentäisi sotu-maksun määrää automaattisesti. Samasta kentästä voisi tehdä ohjauksen suoraan vuosi-ilmoitukselle?


A

Anonymous

14-03-2016 2:48 pm posted by Anonymous

Tämä ominaisuus olisi myös hyödyllinen, mm. helpottaa selvittämistä esim. missä kuussa sotuvähennyksiä on tehty ja täsmäyttäminenkin on helpompaa, kun ei muuta varsinaista sotumaksun alaista palkkasummaa vaan vähentää maksettavaa määrää. Ja tuo ominaisuus, että tulisi suoraan ohjauksella vuosi-ilmoituksella oikeaan kohtaan helpottaisi myös vuosi-ilmoitusten tekemistä. Näiden tietojen kerääminen jälkikäteen vuosi-ilmoitus-vaiheessa on paikoin hieman haasteellista.

S

Sini Alamäki

10-10-2017 2:17 pm posted by Sini Alamäki

Hei

Olemme uudistamassa palkanlaskentaprosessiamme, jonka yhteydessä tullaan käymään läpi koko putki erilaisten palkkatietojen koostamisesta palkkojen laskemisen kautta aina velvoitteisiin asti. Tulemme huomioimaan tämän toimintaa tehostavan tarpeen kun muokkaamme velvoitteiden käsittelyä.

En nyt tietoisesti vielä laita tätä ideaa aikataulutetuksi, koska tulemme ensin tekemään palkanlaskentaprosessin uudistamisen ja vasta tämän jälkeen velvoitteet huomioiden jo valmistautumisen tulorekisteriin. Kun palkanlaskentaprosessin muutoksissa päästään pidemmälle, aikataulutetaan velvoitteisiin tehtävät muutokset. Tällöin tulen palaamaan tähänkin kehitysideaan. 

S

Sini Alamäki

22-02-2018 4:10 pm posted by Sini Alamäki

Sotuvähennyskenttä tullaan ratkaisemaan tulorekisteri-ilmoituksen työnantajan erillisilmoitukselle eli 2019 alkaen.

Login or Signup to post a comment