Start a new topic
A

Anonymous

Kuittikuvien lisääminen Webissä

24-02-2016 7:11 pm posted by Anonymous

Onko olemassa joku kätevä tapa lisätä esimerkiksi verkkokaupasta tehdyn kuitin kuva Netvisoriin? Esimerkiksi netistä ostettu vr:n junalippu. Tällä hetkellä kätevin keksimäni keino on tulostaa kuitti ja ottaa sitä kuva mobiiliscannerilla tai ottaa kuva tietokoneen ruudulta :smileygrin:

Escan@netvisor.fi osoitteeseen voi lähettää vain pdf-tiedostoja ja tämäkin maksaa 0,5€ kappale.

Ideana olisi ostolaskujen liitteiden tuonnin kaltainen ikkuna johon käyttäjä voisi raahata esim. screenshotin verkkokaupan kuitista ja kuitti p !äätyisi escan-aineistoihin tarvittavilla kommenteilla lisättynä.

Voisi olla vaikka etusivulla...

netvisor_kuittiweb.png


A

Anonymous

31-03-2016 2:49 pm posted by Anonymous

Miten muut saavat asiakkailta nettiostosten kuitit ja sähköpostikuitit?

A

Anonymous

01-04-2016 12:00 pm posted by Anonymous

Meillä on käytössä dropbox, johon asiakkaat skannaavat kaikki kuitit. Siellä myös kaikki muut yrityksen dokkarit - molempien käytössä aina ja missä vaan...

A

Anonymous

05-08-2016 2:41 pm posted by Anonymous

Hei,

Mobil Scanneria täydentämään olisi tervetullut myös nettiversio, jota voi käyttää tabletilla tai tietokoneella ja kuitit ohjeutuisivat suoraan Netvisoriin käsiteltäväksi.

Ystävällisin terveisin,

Ari Murtomäki

ari.murtomaki@talousruutu.fi

A

Arto Muikku

12-12-2017 1:00 pm posted by Arto Muikku

Hei Petri,

Merkitsen idean tilaan "arkistoitu" sillä se on jo yli vuoden vanha eikä ole saanut riittävää kannatusta. Toistaiseksi tätä ei olla kehittämässä. Tarkistin kuitenkin, että escan-sähköpostiin voi lähettää myös yleisimpiä kuvatiedostoja (.png, jpg..) ja ne tulevat läpi.

Tuotu eScan-dokumentti maksaa 0,5 euroa, mutta on ilmainen mikäli yrityksellä on käytössä resurssienhallinta ja dokumentin tuoneella käyttäjällä päällä "resurssienhallintapalvelu". Ensi vuonna resurssienhallintapalvelun käyttäjäkohtainen veloitus muuttuu siten, että siitä laskutetaan vain siltä kuukaudelta kun palvelua on käytetty. Jos tuot dokumentteja tammikuussa muttet helmikuussa, veloitetaan sinua ainoastaan tammikuulta.

- Arto / Netvisor-kehitys

Login or Signup to post a comment