Start a new topic
A

Anonymous

Näkyykö lähettämättömät kausiveroilmoitukset tiedotusnäkymässä?

20-05-2016 10:30 am posted by Anonymous

Näkyykö lähettämättömät kausiveroilmoitukset tiedotusnäkymässä?


A

Anonymous

30-06-2016 8:34 am posted by Anonymous

Hei,

Lähinnä ajattelin onko tähän semmoista ratkaisua ettei näitä ilmoituksia tarvitse luoda ollenkaan. Koska esim. tämän yhtiön kohdalla ei ole ollut toimintaa tuona aikana netvisorissa, tämän takia ei ole ilmoituksia. Jos ilmoitus näkyy lähetettynä se mielestäni antaa enemmän väärän kuvan kun että se olisi mitätöity, ainakin tässä tapauksessa kun ei ole lähetty mitään ilmoitusta.

R

Reetta Korhonen

Visma

23-06-2016 10:58 am posted by Reetta Korhonen

Hei,

Voit myös merkitä kausi-ilmoituksen lähetetyksi valinnalla aseta valitut lähetetyiksi, jolloin verotilinäkymään ei tule tekstiä mitätöity ilmoitus.

A

Anonymous

22-06-2016 2:59 pm posted by Anonymous

Hei,

Tähän liittyen miten nämä saadaan pois kun ei ole ilmoitettavaa ollut vielä tuolloin 2014 alussa? Saa kyllä merkittyä valmiiksi mutta ilmoitukset siirtyvät silloin lähetettäviin ilmoituksiin koska luo automaattisesti kausi-ilmoituksen kun käy klikkaamassa kautta. Sitten se täytyy vain sieltä mitätöidä ja näkyy silloin tuolla verotilinäkymässä että olisi tehty ja mitätöity ilmoitus, tämä voi vähän hämmentää jossain kohtaa jatkoa ajatellessa kun mietitään mitähän tässä on tehty.

T. Jenny

A

Anonymous

27-05-2016 5:23 pm posted by Anonymous

Hei

Nämä vanhat ja muuta kautta hoidetut ilmoitukset saa kuitattua kun klikkaa etusivulta kohtaa kausiveroilmoituksen maksaminen, joka johtaa sen kuukauden näkymään jota ohjelma väittää maksamattomaksi. Tästä näkymästä löytyy valinta "merkitse kausi valmiiksi" jota klikkaamalla vanhat ilmoitukset saa kuitattua hoidetuiksi.

A

Anonymous

27-05-2016 10:10 am posted by Anonymous

Samalla ajatuksella.

Minulla näkyy tällä hetkellä lähettämätön ilmoitus vuodelta 2014, kun yksi kuukausi on tehty poikkeuksellisesti netissä verotili-palvelun kautta.

Oliko tähän joku millä nuo vanhat merkityksettömät saa poistettua näkymästä?

A

Anonymous

24-05-2016 8:44 am posted by Anonymous

Hei,

Vielä yksi huomio tuohon tilinsiirtoihin liittyen, siihen olisi hyvä saada kuitattua myös jotenkin manuaalisesti pois jos tilinsiirto onkin lähetetty jonkun muun palvelun kautta/ tai tilinsiirtoa ei tarvitse ollenkaan tehdä (esim. verotilillä on saldoa/ alv on negatiivinen, lisäksi voi olla myös tapauksia jos maksetaankin semmoisen tilin kautta joka ei ole linkitetty Netvisoriin). Näitäkin tapauksia nimittäin on jonkun verran.

Kiitos!

Jenny Enström

A

Arto Muikku

23-05-2016 3:11 pm posted by Arto Muikku

Moi!

Kiitos huomiosta. Korjataan tämä ja muutetaan linkittymään siihen onko ilmoitusta/tilisiirtoa oikeasti lähetetty.

A

Anonymous

23-05-2016 10:10 am posted by Anonymous

Hei,

Huomasin että tämä vaatii sen että käy merkkaamassa kauden verotilinäkymästä valmiiksi, joten ei linkity siihen että onko ilmoitus lähetetty vai ei.

Toisaalta tämä toimii normaalisti jos aina käyttä tuota ominaisuutta ja vaihtamassa kauden valmiiksi vasta kun ilmoitus on lähetetty.

Alla kuva velvoitteet kohdasta kun olen käynyt klikkaamassa kauden valmiiksi, tässä kuitenkaan en ole vielä lähettänyt kyseistä ilmoitusta.

Tähän voisi olla hyvä saada yhteys myös siihen että onko ilmoitus todella lähetetty vai ei (aikaisemmassa versiossa näkyi tiedotusnäkymässä kohta "lähettämättömät valvontailmoitukset"). Nyt tähän tulee ilmoitus siitä onko alv kausi merkitty valmiiksi ja onko tilinsiirtoa tehty (tämäkin nollaantuu kun kauden merkitsee valmiiksi, vaikka tilinsiirtoa ei olisi tehty).

A

Arto Muikku

20-05-2016 12:55 pm posted by Arto Muikku

Moi Iina!

Netvisorin aloitusnäkymäuudistuksessa velvoitteet tulee tiedotusnäkymään näkyviin:

Tuossa näkyy myös työnantajasuoritukset ja vuosi-ilmoitukset mikäli palkanlaskenta on käytössä.

Login or Signup to post a comment