Start a new topic
A

Anonymous

Rakennusalan ilmoitus

03-12-2015 12:01 pm posted by Anonymous

Hei

 

Verottajan ohjeiden mukaan urakan aloitus- ja lopetuspäivämäärä täytyy olla todellinen. Yritykselle tulee kuitenkin laskuja urakasta vielä päättymisen jälkeenkin seuraavalle kuukaudelle. Jos päättymispäivämäärä laitetaan todellisen mukaan, ohjelma ilmoittaa "urakalle on linkitetty laskurivejä laskuista, joiden päivämäärä on urakalle asetetun aikajakson ulkopuolella." Tällöin ohjelma ilmoittaa, että ostoja on 0 euroa ja ilmoitusta ei saa tehtyä. Miten täytyy menetellä, jotta ilmoituksen saa tehtyä verottajan ohjeiden mukaan?


J

Jani Korhola

04-03-2016 9:56 am posted by Jani Korhola

Hei Eija,

Pahoittelut pitkään kestäneestä vastauksesta. Tällä hetkellä noiden laskujen summa voidaan manuaalisesti lisätä ilmoitukselle ennen lähettämistä. Tämä vaatii siis sen että käyttäjä itse laskee oikean summan ja muuttaa sen ilmoitukselle.

Tulemme tekemään ilmoittamiskäytäntöön nuo verottajan vaatimat muutokset siten että huhtikuussa ilmoitettavat tiedot onnistuvat jo automaattisemmin. Silloin urakan todellisen päättymispäivän jälkeen tulleet ostolaskut, jotka on kirjattu ko työmaalle / urakalle, huomioidaan järjestelmän toimesta päättymisilmoituksen yhteydessä.

A

Anonymous

10-03-2016 10:23 am posted by Anonymous

Hei

Kiitos vastauksesta. Hyvä että ilmoittamiseen tulee muutos.

Laura Sainio

01-04-2016 9:11 am posted by Laura Sainio

Hei Eija!

Muutokset rakennusalan ilmoitusmenettelyssä tulivat Netvisoriin eilisessä viikkopäivityksessä:

Login or Signup to post a comment