Start a new topic
A

Anonymous

Miten myynnin raportteihin saa asiakaskoodit näkymään

12-05-2017 5:35 pm posted by Anonymous

Myynnin puolella meillä on vajaan 10.000 henkilön asiakastiedot. Tuohon massaan mahtuu asiakaan nimen 12 ensimmäisen merkin perusteella monta hittiä! Asiakkaat voidaan erottaa toisistaan vain asiakaskoodin perusteella. Joten miten myynnin raportteihin saa tulostumaan asiakaskoodin, jotta asiakkaat eroitta toisistaan.


M

Markus Anttonen

Visma

15-05-2017 7:46 pm posted by Markus Anttonen

Moi Jaakko

Valitettavasti myynnin raportteihin ei saa näkyviin asiakaskoodia. Jonkinlainen ratkaisu tähän on se, että raportilta asiakkaan alta avataan lasku laskunumerosta ja laskulta avataan asiakaskortti. Näin nähdään kyseisen asiakkaan koodi. Muuten asiasta kannattaa tehdä kehitystoive meidän tuoteideointi puolelle. Täällä muut käyttäjät voivat äänestää toivetta ja mitä enemmän toive saa ääniä, on sillä paremmat mahdollisuudet tulla toteutetuksi.

A

Anonymous

18-05-2017 1:39 pm posted by Anonymous

Kuten sanottua asiakkaita on tuhansia ja saman kaltaisia "Korhosia" (12 merkillä) lukuisia, jolloin yksittäisen asiakkaan asiakaskoodin pelkkä katsominen ei ole meidän tapauksessa toimiva ratkaisu. Joten toivomme nopeaa kehitystyötä asiassa. Toinen ratkaisu on että asiakaan nimi näytetään raportilla kokonaisena eikä katkaistuna 12. merkin kohdalta. Onko asiassa mahdollista edetä nopeammin kohtuullisella rahallisella panoksella?

A

Anonymous

18-05-2017 1:56 pm posted by Anonymous

Hei Jaakko,

Kerrotko tarkemmin, millä raportilla tuo nimi katkeaa 12. merkin kohdalla? Kokeilin itse paria raporttia ja pidemmätkin nimet näkyivät kyllä:

Tuo asiakaskoodi toki helpottaisi asioita varsinkin kuluttaja-asiakkaille myytäessä kun kaimoja voi olla useita.

J

Jani Korhola

12-09-2017 2:01 pm posted by Jani Korhola

Hei Jaakko,

Myynnin raportit ovat aika vanhoja ja ne kaipaisivat isompaakin remonttia jotta niistä saisi paremmin toimivia. Katsoin noista meidän uudemmista listausnäkymistä että miten ne palvelevat tässä.

Asiakaslistauksesta saat valittua sarakkeet siten että asiakaskoodi näkyy ja saat yhteissumman asiakkaan laskutuksesta.

Lisäksi myyntilaskulistauksella voit laajennettua hakua käyttäen tallentaa itsellesi hakuehdon joka näyttää kuluvan tilikauden laskutuksen jokaisen asiakkaan osalta. Lisäksi tästä näkee mikä osuus on vielä avoinna. Täällä toki puuttuu tuo pyydetty asiakaskoodi, mutta jos sen tiedon lisäisi tänne, niin ratkaiseeko tämä ongelmasi?

Login or Signup to post a comment