Start a new topic
A

Anonymous

Voiko jotenkin ostolaskuun syöttää saman viitteen ja lasunumeron toistuvasti? Esim. kun on samansuuruisesta ostolaskusta joka kk?

16-07-2015 10:33 am posted by Anonymous

eli esim. joustoluotonlyhennys joka kk on tällainen, puhelinlaskut jne.

 

Yt. Timo


T

Timo Pöntinen

16-07-2015 3:15 pm posted by Timo Pöntinen

Hei,

Saman viitenumeron syöttäminen onnistuu, mutta saman laskunumeron antaminen ei ole mahdollista jos vastaava numero löytyy jo samalta toimittajalta tällä tilikaudella. Tällöin laskunumeron perään voi lisätä esim. "-01", "-02" jne.  Jos taas esim. verkkolaskun kautta saapuu samalla laskunumerolla olevia laskuja niin Netvisor huomauttaa näistä laskunäkymissä.

HUOM! Mikäli saat laskut verkkolaskuina tai skannauspalvelun kautta Netvisoriin, niin voit Ostolaskujen automaattisen käsittelyn (Ostoreskontra-sivulta vasemmassa yläreunassa on linkki) avulla luoda vakiosäännön, jossa esim, katsotaan että toimittaja + summa + viite täsmää ja laitetaan lasku samantien kierrossa eteenpäin. Tällä voi nopeuttaa laskujen käsittelyä sekä vähentää inhimillisten virheiden syntymistä. Säännön yhteyteen voi esimerkiksi määritellä toistuvuuden (vaikka kerran kuukaudessa) ja jos laskuja virheellisesti tuleekin tiheämmin tuplina niin ne eivät mene läpi.

// Timo

A

Anonymous

06-08-2015 9:58 am posted by Anonymous

Olen huomannut ostolaskun kopioimisen toimivan tässä hyvin, vaikka laskunumero ei voikaan olla sama, mutta pitkät viitteet yms. siirtyvät näppärästi näin luodulle uudelle ostolaskulle.

Login or Signup to post a comment