Start a new topic
A

Anonymous

Katso -tunnisteella ei voi lähettää veroilmoitusta

27-04-2019 10:57 am posted by Anonymous

Hei,

onko muilla ongelmia veroilmoitusten lähettämisestä katso -tunnuksella? Netvisor pyytää ottamaan yhteyttä verottajaan. Pääsen OmaVeroon ja Katso -palveluun ongelmitta, tunnukset siis toimivat. Yritin usean eri yrityksen ilmoitusta lähettää, ei onnistu sekään - yritin jopa omani puolelta - sama tulos. Verottajan sivuilla eikä tilannehuoneessa ole käyttökatkoa tänään.

 

Nyt on viimeisiä OY:n veroilmoituksia lähdössä - täytyisi saada matkaan viikonlopun aikana!

 

Aurinkoista viikonloppua - täältä aherruksen keskeltä!

reija

 


A

Anonymous

27-04-2019 1:13 pm posted by Anonymous

Juu, ei onnistu (:

A

Anonymous

27-04-2019 3:40 pm posted by Anonymous

Tulin juuri myös töihin ja tarkoituksena tehdä AIKA monta veroilmoitusta - ja myös lähettää ne. Heti ensimmäisen kohdalla tökkäsi! Ilmoittaa samoin, pyytää ottamaan yhteyttä verottajaan... sieltä ei vaan taida kukaan tänään vastata. �� Netvisorin ilmoitukset menee ilmoitin.fi-palvelun kautta eikä se verkkosivu aukea ollenkaan, siinä varmaan syy!? Elikkä verottajan järjestämä vika, taas! Eikä siellä ole edes mistään huollosta ilmoitettu, joita on nykyään ihan joka viikonloppu.

A

Anonymous

27-04-2019 10:36 pm posted by Anonymous

Nyt kun ilmoitin.fi on vihdoin ilmeisesti saatu pystyyn koko päivän kestäneen häiriön jälkeen ja veroilmoituksia voisi yrittää lähettää, alkoi ilmeisesti Netvisorin huolto koska ohjelma on täysin jumissa.... ei onnistu työnteko tänä viikonloppuna. :(((

Login or Signup to post a comment