Start a new topic
A

Anonymous

Tuotevariantit

05-10-2018 11:47 am posted by Anonymous

Hei, saako mitenkään luotua yhden tuotteen, josta olisi monta varianttia, esim. kielivarianttia. Kaikissa on sama hinta, paino, tullikoodit jne, joten tuntuu turhalta luoda joka variantille oma tuote. 


Ville Hostikka

Visma

05-10-2018 1:01 pm posted by Ville Hostikka

Hei Mikael,

 

Laajennetussa tuotehallinnassa tärkeimmät tiedot voidaan tallentaa tarvittaessa useammalla eri kielellä (tällä hetkellä suomi, englanti ja ruotsi)

 

Kieliversiointia tukevia tietoja ovat tällä hetkellä:

  • tuotenimike
  • tuotteen kuvaus
  • tuoteryhmä
  • ryhmittelyperuste
  • yksikkö
  • ominaisuuuden nimi, sen arvot sekä arvojoukot

 

Kun tuotteesta on luotu eri kielivariaatiot, voit lisätä tuotteen Netvisorissa laskulle, jolloin laskulle tuotteen kieli muuttuu samaksi, joka asiakaskortille on valittu.

A

Anonymous

05-10-2018 1:15 pm posted by Anonymous

ok, hyvä, mutta kieli oli vain esimerkki. Mellä on muitakin variaatioita, kuten väri yms. josta haluttaisiin luoda eri variantit. Esim. hinta kuitenkin aina säilyy samana ja jotta hintojen muutos olisi helppoa, emme haluaisi luoda joka varianteille oma tuote.

Ville Hostikka

Visma

05-10-2018 2:55 pm posted by Ville Hostikka

Laajennetun tuotehallinnan avulla tuotteesta on mahdollista muodostaa myös erilaisia malleja (variaatioita). Tämä pohjautuu tuotteelle määritettyihin ominaisuuksiin ja niiden arvoihin. Tuotteen mallit ovat siis saman tuotteen "erilaisia vaihtoehtoa" (esim. koko ja väri vaihtelee).

 

Lisätietoja aiheesta löydät ohjesivustoltamme: https://support.netvisor.fi/hc/fi/articles/203108307-Mallit-variaatiot-

Login or Signup to post a comment