Start a new topic
M

Maija Guzeev

Visma

Ostot uudistuneessa Netvisorissa

16-05-2016 3:50 pm posted by Maija Guzeev

Kerroimme julkaisutiedotteessa Netvisorin uudistuksesta. Voit lukea julkaisutiedotteen tästä.

 

Uudistus koskee aloitusnäkymiä ja valikkoa.Valikon rakenne ei perustu enää palvelukokonaisuuksiin, vaan käyttötapauksiin ja liiketoimintaprosesseihin, kuten myynti, ostot ja palkanlaskenta.

menu.png

 

Ostoprosessin kaikki vaiheet löytyvät ostot-valikosta: toimittajat, ostotilaukset, laskut sekä tilisiirrot. Kaikki vanhat tutut sivut säilyvät edelleen samoina, mutta jotkut nimet ovat muuttuneet käyttäjäystävällisimmiksi. Esimerkiksi Ostoreskonta on nyt selkokielinen avoimet ostolaskut.

 

ostot-menu.png

Aloitusnäkymiä on Netvisorissa nyt useampi, jokaiselle päävalikon osiolle omansa.

 

Kun klikkaat Ostoista, avautuu Ostojen aloitusnäkymä. Tässä aloitusnäkymässä näet vain ostoihin liittyviä asioita. Jotkut widgetit esittävät yleisluontoista tietoa, kuten Ostojen kassavirran kehitystä. Toiset taas ilmoittavat, että jokin asia vaatii sinulta erityistä huomiota tai toimenpiteitä, esimerkiksi viimeisimmät hankintaehdotukset.

 

ostot-aloitusnykam.png

Tutustu rauhassa uudistettuun Netvisoriin. Jos sinulla herää ajatuksia, kysymyksiä tai kehitysideoita, kerro siitä meille täällä Communityssä. Uudistuksen kehitystyö jatkuu edelleen, ja nyt on loistava aika vaikuttaa. Näin saamme tietoa loppukäyttäjän tarpeista ja osaamme viedä kehitystä oikeaan suuntaan!
Login or Signup to post a comment