Start a new topic
A

Anni Oksanen

Netvisor ID jää historiaan maaliskuun lopussa. Mitä huomioida?

25-02-2022 1:42 pm posted by Anni Oksanen

Netvisor ID -sovellus poistuu lopullisesti käytöstä maaliskuun lopussa ja kirjautuminen tapahtuu jatkossa Netvisor-mobiilisovelluksella. Netvisor ID:n toiminnot siirtyvät nyt vaiheittain Netvisor-mobiilisovelluksen alle. Osa toiminnoista on jo siirtynyt ja osa siirtyy pian:


Tiedotamme Communityssä heti kun myös Visma Manageriin kirjautuminen ja ulkomaalaisen käyttäjän lisääminen on mahdollista tehdä Netvisor-mobiilisovelluksen avulla.  Siihen asti voit käyttää tuttuun tapaan Netvisor ID:ta.


Saat lisätietoa Netvisor ID:n alasajosta ja sen etenemisestä 24.2.2022 pidetystä infowebinaarista. Katso nauhoite: 01:30 Netvisor ID:n alasajon aikajana ja eri toimintojen siirtäminen Netvisor-mobiilisovelluksen alle

04:20 Kirjautuminen Visma Manageriin ja maksun vahvistaminen Netvisor-mobiilisovelluksella  (tulossa maaliskuun alussa)

06:55 Ulkomaalaisen käyttäjän kirjautuminen ja robottikäyttäjät

09:55 Uuden ulkomaalaisen käyttäjän lisääminen jatkossa  (tulossa maaliskuun puolivälissä) 

18:20 Kysymykset ja vastauksetO

Oskar Lindfors

07-04-2022 9:53 am posted by Oskar Lindfors

Moi,

Muutos on mielestäni käyttäjän näkökulmasta hiukan hankaloittanut kirjautumista. Nyt pitää erikseen kaivaa puhelimesta se Netvisor-äppi esille miljoonan muun äpin joukosta. Tämä on pieni haitta mutta takapakkia on tullut käyttäjän näkökulmasta. Netvisor ID oli aina käytössä, koska kirjautuminen oli niin nopeaa suhteessa Mobiilivarmenteeseen tai pankkitunnuksiin. Ymmärrän, että taustalla lienee teknisiä syitä sekä tietoturvan parantuminen kun käyttäjän on itse haettava esille se Netvisor-äppi kirjutumisen yhteydessä.

Hämmästyin myös ettei ole mitään ilmeistä reittiä palautteelle Netvisorissa tai täällä support-sivulla. Jätän tämän kommentin sitten tähän.

S

Sini Alamäki

07-04-2022 10:10 am posted by Sini Alamäki

Hei Oskar


Kiitos palautteestasi. Tosiaan NetvisorID on jäänyt pois käytöstä ja ohjaamme kirjautumaan tällä uudella tavalla Netvisoriin. Kehitämme niin Netvisoria kuin tätä mobiilisovellustakin jatkuvasti, joten otamme mielellämme vastaan ideoita, miten parantaa käyttökokemusta jatkossa.


Palautetta otamme vastaan sinulle sopivimmalla kanavalla esimerkiksi täällä Communityssa. Netvisor-mobiilissa voi myös antaa palautetta sovelluksesta. Palautelomake löytyy vasemman yläkulman valikosta ja sillä tavoitat Netvisor-mobiilin tuotekehityksen. 

Login or Signup to post a comment