S

Sini Alamäki

m.netvisor.fi mobiilioptimoitu sivusto poistuu käytöstä

29-06-2020 8:14 pm tekijä Sini Alamäki

m.netvisor.fi.jpgNetvisorin mobiilitarjontaa selkeytetään ja mobiililaitteille tarkoitettu m.netvisor.fi -sivusto suljetaan 1.10.2020. Muutoksen yhteydessä poistuu käytöstä myös palkansaajille toimitetut turvalinkit, jotka ohjaavat vastaavalle mobiilisivustolle.
 
 

 

 
 
Mobiilitarjonta jatkossa
 
image (3).png
Työaika ja matkalaskut
Työaikaa ja matkalaskuja kannattaa kirjata Netvisorin mobiilisovelluksella, joka on ladattavissa sovelluskaupoista. Hae sovelluskaupassasi "Netvisor" ja asenna. 
 
Palkansaajille säilyy myös toistaiseksi mahdollisuus kirjata työaikaa ja matkalaskuja turvalinkin kautta, joka ohjaa tietokoneella käytettävälle sivustolle. Palkansaajat voivat kirjata näitä myös täyden Netvisorin puolella, jos heillä on siihen annettu käyttöoikeus.
 
Ostolaskujen tarkastaminen
image (4).pngOstolaskujen asiatarkastaminen, hyväksyntä ja maksaminen on helppoa Visma Managerin avulla. Hae sovelluskaupastasi "Visma Manager" ja asenna.  
 
 
 
 
 
 
Raportit ja kassavirtaennuste
Myös yrityksen raportit ja kassavirtaennuste löytyvät jatkossa Netvisor-mobiilisovelluksesta. Sovellus tarjoaa raportointia hieman eri kulmalla kuin m.netvisor.fi -sivusto. Molempiin data muodostetaan tutusti täyden Netvisorin tietojen perusteella. Yrityksen päätöksenteon tueksi lataa Netvisor-sovellus sovelluskaupastasi.  
 
Netvisorin mobiilitarjonnasta voit lukea lisää osoitteessa https://netvisor.fi/tuote/mobiili/    
Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin