Aloita uusi aihe
A

Anonymous

Tarjous ja lomakkeet

28-06-2016 4:02 pm tekijä Anonymous

Tervehdys,

huomasin tarjousta tehdessä, että siellä ei ole paikkaa, missä tarjouksen voimassaoloajan voisi ilmoittaa. Tämä on mielestäni selvä puute, koska se pitää olla jokaisessa tarjouksessa. Lisäksi tarjouksen velvoitteet, kuten hinta, loppuu siihen eikä kukaan vaadi samaan rahaan tuotteita viiden vuoden päästä.

Toinen asia tarjouksessa on eräpäivä. Ei tarjouksessa tarvita eräpäivää, eikä se edes voi olla siellä. Jos annan maksuehdon esim. 14 pv netto, eräpäivä jämähtää 14 pv tarjouksen päivämäärästä. Tämä olisi ehdottomasti poistettava tarjouksesta.

Lomakkeita pitäisi pystyä muokkaamaan kuten Novassa (Visman tuote). Esim. asiakas ei tee mitään meidän tuotekoodilla. Jos koskaan ei anna alennuksia, alennussarake on turha ja voisi tarvittaessa ottaa pois. Onko Tila (toimittamaton/toimitettu) tarpeellinen kaikissa dokumenteissa? Tämä toisi lisää rivitilaa niille sarakkeille, jotka sinne jäävät. Ongelmahan on tulosteissa, että rivien lyhyyden vuoksi ne muodostavat kaksi, jopa kolme riviä yhdestä koodista tai tuotenimikkeestä. Tämä on vaikealukuista ja lomakkeelle mahtuu vain muutama rivi yhdelle sivulle. Tässä suhteessa Novan käyttö oli mukavampaa, koska lomakkeista sai sellaisen kuin halusi.

Tässä kaikki tällä kertaa. Hyvää kesää kaikille.

Timo M. Virkkula

CEO@VI

1 Comment

J

Jani Korhola

24-10-2017 10:44 am tekijä Jani Korhola

Hei Timo,

Tarjous- ja tilausnäkymät ovat meidän tulevien vuosien kehityslistalla, jolloin tulemme käymään tarkemmin läpi että mitä tietoja niissä näytetään. Tällä hetkellä näiden pohjien (kuten myös laskupohjat) muutoksia voi tilata meiltä maksullisena työnä tukemme kautta. Tulevan kehityksen yhteydessä on mahdollista että osa näiden pohjien tiedoista tulee käyttäjän muokattavaksi.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin