Aloita uusi aihe
A

Anonymous

MYYNTIRESKONTRA LIIKAMAKSUT

21-02-2017 11:15 am tekijä Anonymous

Joskus asiakkaat maksavat laskuja tuplana, maksavat vahingossa hyvityslaskun tai sitten maksavat saldoa jolle ei ole mitään laskua. Olisiko mahdollista että asiakkaalle saisi kirjattua myyntireskontraan saldoa, ilman millekään laskulle kohdistusta, mikä näkyisi reskontrassa suoritusrivinä? Kun asiakkaalle lähtee maksukehoitus niin olisi aina näkyvissä oikea saldo.

Nyt kirjaan suoritukset erilliselle selvittelytilille joka pitäisi maksukehtoituksia lähettävän henkilön aina käydä tarkistamassa.


J

Jani Korhola

21-03-2018 9:34 am tekijä Jani Korhola

Hei Tuula,

Pystytkö hyödyntämään tässä meidän ylisuoritusten kohdistustyökalua? Siellähän näkee suoraan kaikki lasku (ja asiakkaat), jotka ovat maksaneet liikaa. Jos näille asiakkaille on liikasuorituksia, niin työkalun avulla suorituksen voi kohdistaa avoimelle laskulle. Mikäli laskulle jää avointa saldoa, niin maksukehoituksen voisi lähettää vasta kohdistuksen jälkeen.

A

Anonymous

21-03-2018 9:48 am tekijä Anonymous

Hei Jani

Olemme ottaneet käytännöksi että liikasuoritus kirjataan aina sille laskulle mikä maksetaan tuplana, jos tulee joku randomi suoritus niin se kirjataan vaan jollekin avoimelle tai viimeisimmälle laskulle. Tässä on se ongelma että maksettu lasku pitää käydä muuttamassa manuaalisesti takaisin avoimeksi mikä mielestäni on turhaa. Sitten pääsemme taas aiheeseen uusi myyntireskontra, kuten olen varmaan muutaman kerran maininnut niin olisin niin onnellinen jos saisin sen vanhan toiminnot takaisin! Nyt herää kysymys otettiinko uusi liian nopeasti käyttöön ilman vanhoja ominaisuuksia? Nythän meille käyttäjille on annettu lupauksia että toiminnallisuutta parannetaan mutta aika käy pitkäksi odotellessa.

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin