Aloita uusi aihe
Pdf eKirje -tulostuspalvelumme palveluntarjoaja muuttuu

Pdf eKirje -tulostuspalvelumme palveluntarjoaja muuttuu, ja toteutamme muutoksen asteittain lähiviikkojen aikana. Muutoksen jälkeen kaikki Pdf eKirje -tulostuspalveluun lähetetyt dokumentit menevät kumppanillemme Maventan kautta. Näin ollen Netvisoria käyttävän yrityksen Maventa-yhteyden tulee olla liitettynä Netvisor-palveluun lähetyksen osalta, jotta dokumenttien lähetys Pdf eKirje -tulostuspalveluun onnistuu jatkossakin. Palveluntarjoajamme vaihtuminen ei aiheuta muutoksia Pdf eKirje -tulostuspalvelusta perittäviin transaktiomaksuihin, vaan ne säilyvät ennallaan. 


Mikäli yrityksenne vastaanottaa verkkolaskut Netvisoriin yrityksen pankin kautta, niin suosittelemme teitä avaamaan Maventa-yhteytenne vastaanoton Netvisoriin. Vastaanottamalla verkkolaskut Maventan kautta, säästätte pankin perimät palvelumaksut verkkolaskujen vastaanotto -palvelusta, ja maksatte jatkossa vain transaktiomaksut per vastaanotettu verkkolasku Netvisor -palvelun laskulla.


Olemme tunnistaneet ne yritykset, joiden Maventa-palvelun tiliä ei ole tällä hetkellä liitetty Netvisoriin. Näillä yrityksillä näkyy ilmoitus Netvisorin etusivulla, jossa on tarkemmat toimintaohjeet. Pyydämme näitä yrityksiä tekemään tarvittavat toimenpiteet 20.11.2023 mennessä. Mikäli yrityksenne ei lähetä mitään dokumentteja Netvisorista tulostuspalveluun, muutos ei vaadi toimenpiteitä.


T

Siis, jos NV ostoreskontraan tulee verkkolaskut, ei tarvitse tehdä mitään? Emme juuri käytä pdf ekirje palvelua muuhun kuin ehkä perintään.


Yst. TimoHei Timo,


ja kiitos viestistäsi! Pahoittelen että vastaan sinulle vasta nyt.


Verkkolaskujen vastaanotto ei vaadi toimenpiteitä tässä yhteydessä, ainoastaan jos Netvisoria käyttävä yritys haluaa vaihtaa verkkolaskujensa vastaanoton omasta pankista Maventaan, voi muutoksen tehdä Storessa. Mikäli haluatte jatkossakin lähettää dokumentteja Netvisorista Pdf eKirje-tulostuspalveluun, niin tällöin teidän tulee tehdä Storessa (kohdasta sähköiset palvelukanavat) tarvittavat toimenpiteet.


Mukavaa loppuviikon jatkoa!

Kirjaudu tai Rekisteröidy lähettääksesi kommentin

Etkö löydä etsimääsi?

Aloita uusi keskustelu