Marja-Liisa Lohtander

Visma

Viikkopäivitys 14.5.2020 - julkaisutiedote

14-05-2020 4:23 pm tekijä Marja-Liisa Lohtander

 

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:

 

Aloitusnäkymät

  • Netvisor kertoo sinulle nyt etusivun Velvoitteet -widgetissä tiedon, mikäli yrityksessäsi on EU-myyntiä, joka vaatii ilmoittamista. Netvisor tarkastelee yrityksen tositehistoriaa kolme kuukautta taaksepäin ja ilmoittaa, mikäli samalle summalle ei löydy Netvisorista lähetettyä ilmoitusta. EU-yhteenvetoilmoitus.png

        

Myynti

  • Asiakkaan käsittelyhistoriassa (Myynti ≫ Asiakaslistaus ≫ Asiakkaan käsittelyhistoria) näkyy nyt muutoksen tehneen käyttäjän nimi niissä muutoksissa mitkä on tehty tämän tiedotteen julkaisemisen jälkeen. Vanhoissa tapahtumissa nimi ei edelleenkään näy. 
  • Korjasimme duplikaatti tuotteiden kohdalla esiintyneen ongelman, jossa näiden tuotteiden lisääminen myyntilaskulle aiheutti virhetilanteen.
  • Korjasimme asiakaslistauksen haku -toiminnon toimimaan myös erikoismerkkejä ?()*+ sisältäviä asiakasnimiä käytettäessä.
  • Myyntilaskulle voi nyt asettaa jaksotussääntöjä myös ennen laskun lähetystä. Jaksotustositteet muodostetaan asetettujen sääntöjen pohjalta, kun lasku on lähetetty. 

 

Ostot

  • Korjasimme ongelman jossa Avoimet maksut ja tilisiirrot -toiminnossa  "Aineiston lähetys" -näkymä ei auennut kun maksuun vietiin suuri määrä rajapinnan kautta tuotuja tilisiirtoja. Samalla yhtenäistimme näkymän ulkoasua erityyppisten maksujen osalta.

 

Tuloveroilmoittaminen

  • Lisäsimme tuloveroilmoituksen mukana lähetettävien pdf-muotoisten liitteiden liitetyyppejä kahdella uudella: "Lomake82" ja "Lomake83" Verohallinnon tekemien lisäysten mukaisesti. Näitä liitetyyppejä voi käyttää tilikaudesta 2020 eteenpäin.   

 

Ohjelmistorajapinta

  • Korjasimme resurssille accounting.nv sekä kirjanpitotietojen tuonnin älykkäälle Excel -lomakkeelle alv-kirjauksen muodostumisen tilanteessa, jossa alv-tunnuksena on EUPO ja alv-perusteena brutto.
  • Lisäsimme kirjanpitotietojen tuonnin älykkäälle excel -lomakkeelle mahdollisuuden tuoda enemmän laskentakohdeotsikoita (dimensioita). Nyt dimensioita voi olla kymmenen aiemman viiden sijaan. Älykkäät excel -lomakkeet löytyvät Netvisorin yritysvalikosta. Lue älykkäiden excel -lomakkeiden käytöstä lisää Netvisor Tuki -sivulta: Älykkäät Excel-lomakkeet - Yleistä ja käyttöönotto

 

Visma Scanner

  • Visma Scannerissa on uudistettu yrityksen vaihtaminen Androidilla. Muutos on nähtävissä uusimmassa 3.1.5 versiossa, joka on nähtävissä viimeistään viikon sisällä (julkaisu tehdään porrastetusti). iOS:lle yrityksen vaihtamisen uudistus on tulossa myöhemmin.

 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar