S

Sini Alamäki

Kirjaa matkalaskut Netvisor-sovelluksella

16-01-2020 10:14 am tekijä Sini Alamäki

 

Voit kirjata matkalaskut nyt myös Netvisor-sovelluksella. Matkalaskut on voinut jo aiemmin nähdä sovelluksesta ja seurata näiden käsittelyä hyväksyntäprosessissa. Nyt myös matkalaskujen kirjaaminen on mahdollista. 

 

image_from_ios.png

 

Uuden matkalaskun lisääminen 

Valikon "Matkalaskut"-kohdan listauksen alkuun on lisätty painike "Uusi matkalasku". Tästä pääset lisäämään matkalaskulle otsikon ja kuvauksen. 

 

Jatka matkalaskun lisäämistä valitsemalla "Lisää rivi", josta voit valita lisättävän kulutyypin:

  • Kulu
  • Kilometrikorvaus
  • Päiväraha 

 

Kulun lisääminen  

Voit lisätä kululle liitteen kuvaamalla haluamasi kuitin tai lisäämällä aiemmin ottamasi kuvan galleriasta. Liitteinä on tuettu kuvamuodot. PDF-liitteitä ei toistaiseksi voi liittää sovelluksella. Jos sinulla on PDF-muotoinen tiedosto, jonka haluaisit liittää puhelimella, suosittelemme ottamaan kuvakaappauksen ja liittämään tiedon näin kulurivin liitteeksi. 

 

Kulun lisääminen tapahtuu ilmoittamalla vastaavat tiedot kuin aiemminkin. Valitse kulutyyppi, ilmoita määrä, yksikköhinta, alv% ja päiväys. Voit antaa myös selitteen ja laskentakohteet. Palkansaajan oletuslaskentakohteet ovat valittuna jo. 

 

Tallenna-painikkeella tallentuvat kulun tiedot sekä matkalaskun otsikkotiedot siinä kohtaa kun ensimmäinen rivi tallennetaan. 

image_from_ios (1).png

 

Kilometrikorvauksen lisääminen 

Myös kilometrikorvausten lisääminen tapahtuu ilmoittamalla vastaavat tiedot kuin muillakin kirjaamistavoilla. Valitse kilometrikorvaustyyppi; määrä eli kuljetut kilometrit; yksikköhinta, joka tulee oletuksena kilometrikorvaustyypin perusteella; päivämäärä ja reitti. Voit myös ilmoittaa lisäksi kyydissä olevien henkilöiden määrän. Tämä vaikuttaa yksikköhintaan nostamalla a-hintaa 3 senttiä kutakin matkustajaa kohti. Lisäksi voit tässäkin kulutyypissä lisätä selitteen, laskentakohteet ja liitteen. 

 

Päivärahan lisääminen 

Vastaavasti kuin muut kulutyypit, päivärahan lisääminenkin tapahtuu vastaavasti kuin muilla kirjaamistavoilla. Pakollisia tietoja ovat päivärahatyyppi; määrä; yksikköhinta, joka tulee oletuksena päivärahatyypin perusteella; lähtöaika ja paluuaika. Lisäksi voit antaa selitteen, laskentakohteet ja liitteen.

 

Rivien muokkaaminen ja poistaminen

Tallennettua riviä voi muokata sovelluksessa, jos sitä ei ole vielä hyväksytty tai maksettu. Muokkaaminen tapahtuu valitsemalla käsiteltävä matkalasku ja klikkaamalla muokattavaa riviä. Muuta tiedot ja tallenna. 

 

Tarvittaessa voit myös poistaa matkalaskurivin siirtymällä riville. Poistamisen edellytyksenä on se, ettei riviä ole vielä hyväksytty tai maksettu. Kokonaisen matkalaskun poistaminen onnistuu kun kukin matkalaskurivi on ensin poistettu.

 

Matkalaskujen hyväksyntä

Matkalaskurivit tallentuvat suoraan "Kuitattu" tilaan ja ne ovat välittömästi esimiesten hyväksyttävissä Netvisorin selainversiossa. Matkalaskun tekijänä sinun ei tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä tietojen ilmoittamisen ja tallentamisen lisäksi, jotta voit saada rahasi matkalaskuista. Matkalaskut tulevat hyväksytyiksi ja maksetuiksi yrityksen käytännön mukaisesti.  

 

Lataa sovellus käyttöösi sovelluskaupasta hakemalla "Netvisor". Sovelluksen käyttö sisältyy matkalaskujen palvelupakettiin eikä tuo lisäkustannuksia yrityksille tai palkansaajille. 

 

Otamme mielellämme vastaan palautetta uudesta matkalaskujen lisäämisen toiminnallisuudesta. Kerro mielipiteesi alle tai anna palautetta suoraan sovelluksessa. 

 

Lue lisää mobiilisovelluksesta! https://netvisor.fi/tuote/mobiili/netvisor-app/


A

Anonymous

20-01-2020 8:56 am tekijä Anonymous

Hei,

 

nyt kun avasin sovelluksen, joka minulla on ollut jo kauan, niin näen pelkät maksetut matkalaskut. Ylinnä lukee Matkalaskuja ei vielä voi tehdä tämän sovelluksen kautta....  Pitääkö sovellus poistaa ja hakea uudestaan?

S

Sini Alamäki

20-01-2020 9:50 am tekijä Sini Alamäki

Hei Jaana

 

Sovellusta ei tarvitse poistaa, mutta se tulee päivittää, jotta näet uudet toiminnallisuudet. 

 

Päivittäminen tapahtuu sovelluskaupassa etsimällä "Netvisor" ja valitsemalla "Päivitä". Puhelimen voi myös asettaa niin, että sovellukset päivittyvät automaattisesti, jolloin tätä manuaalista päivittämistä ei tarvitse tehdä.

A

Anonymous

20-01-2020 9:59 am tekijä Anonymous

Selvä juttu. Kiitos tiedosta!

 

terveisin Jaana

A

Anonymous

24-11-2020 1:02 pm tekijä Anonymous

Moi,

 

Onkohan matkalaskujen hyväksyntä tulossa mobiiliin? Se olisi kätevää, sillä nyt esimerkiksi henkilö joka tarkastaa/hyväksyy ostolaskuja ja matkoja joutuu erikseen kirjautumaan työpöytäversioon matkojen hyväksymistä varten.

 

-Kari

S

Sini Alamäki

24-11-2020 2:35 pm tekijä Sini Alamäki

Hei Kari 

 

Matkalaskujen hyväksyntä tukisi niitä toimintoja, joita haluamme tarjota ja jotka olemme tunnistaneet myös teille asiakkaillemme tarpeellisiksi. Tällä hetkellä toiminnallisuus ei kuitenkaan ole työn alla, joten ihan lähitulevaisuudessa hyväksyntää ei tule olemaan tarjolla. 

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar