Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Myyntilaskujen haku

07-09-2016 8:14 am tekijä Anonymous

Saisiko myyntilaskujen hakukriteeriksi myös summan?


l

laura.metso@visma.com

29-03-2017 11:24 am tekijä laura.metso@visma.com

Hei.

Uudistuneissa avoimissa myyntilaskuissa sekä myyntilaskuluettelossa on laajennetun haun kautta mahdollista rajata myös summalla (Laajennettu haku > Lisää hakuehto > Laskutiedot > Summa).

A

Anonymous

29-03-2017 11:46 am tekijä Anonymous

Hei

Olen vaihtanut aamulla vanhaan myyntireskontranäkymään koska tuo uusi on hankala käyttää. Miten saan vaihdettua uuteen ilman että ohjelmasta tarvitsee kirjautua ulos?

l

laura.metso@visma.com

29-03-2017 11:54 am tekijä laura.metso@visma.com

Vanhassa myyntireskontranäkymässä ja myyntilaskuluettelossa on vastaavasti siniset painikkeet "Palaa uudistettuun näkymään", joista vaihdon voi tehdä takaisin.

Ja

Hyvä, että haluat vaihtaa myös uuteen takaisin uusiin liittymiin �� Vanhat näkymät ovat jollain aikataululla poistumassa, joten uusien käytön opettelu on hyvästä. Luemme palautetta ja pyrimme parantamaan toimintoja, jotta vanhojen ja uusien näkymien välillä ei olisi tarvetta vaihdella.

A

Anonymous

29-03-2017 12:08 pm tekijä Anonymous

Hei

En kyllä halua vaihtaa, kirjanpidossa käytän uutta mutta tämä myyntireskontran uusi on hitaampi ja vähemmän looginen joten en käytä sitä kuin pakkotilanteessa Smiley Sad

Löysin sen vaihdon mutta sen saa päälle vasta sitten kun on hakenut jonkun raportin, se kyllä voisi olla vaikka heti myyntireskontran etusivulla tai siinä nimen alla kuten kirjanpidon valintakin, noista paikoista yritin sitä tuloksetta etsiä.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar