Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Kommentti seuraavalle laskulle

30-12-2015 8:50 am tekijä Anonymous

Hei!

 

Saako Netvisorissa tehtyä kommentin asiakkaalle seuraavaa laskua varten, niin että vain me näemme sen (kun tilausta ei ole avoimena)? Esimerkiksi seuraavassa laskussa laskutettavat muistutus- tai huomautuskulut tulisivat näkyviin seuraavaa tilausta/laskua luodessa ilman, että ne täytyy erikseen muistaa tsekata jostain. Samoin muut poikkeustilanteet muistiin, että jotain ei nyt laskuteta jne. Tekemällä uuden tarjouksen ja kirjaamalla kommentin sinne tämä kaiketi onnistuisi, mutta tuntuu, että tulee turhia rivejä tilausnäkymään pyörimään.

 

Toinen ongelma on, jos asiakkaalla on kolme osoitetta: yrityksen osoite, laskutusosoite ja toimitusosoite. Miten nämä saa järkevästi eroteltua ja näkyviin laskulle? Nykyisin tuntuu, että sekoittaa yrityksen osoitteen ja laskutusosoitteen samaan kenttään sikin sokin ja sitten lasku ei löydä perille.


A

Anonymous

04-01-2016 2:12 pm tekijä Anonymous

Käsittääkseni käynti-, laskutus- ja toimitusosoitteen selkeää eriyttämistä on pyydetty paljon, muttei sitä ole vielä järkevästi toteutettu. Käytännössä asiakkaan luonnin yhteydessä luodaan aina laskutusasiakas. Laskutusasiakkaalle voidaan luoda toimipaikka, jonka postiosoite tarkoittaa tavaran toimitusosoitetta ja käyntiosoite käyntiosoitetta. Laskulle tuota käyntiosoitetta ei saa vaan sen näkee vain asiakaskortin takaa (ja varmaankin myös crm:n kautta, jos sellainen moduuli käytössä on). Toisaalta voisi kysyä tarvitseeko käyntiosoite edes näkyä laskulla, kun siinä näkyy kuitenkin jo laskutusosoite ja tavaran toimitusosoite?

Sehän on selvää, että laskulla käytetty termistö "vastaanottaja ja toimitusosoite" on hieman harhaanjohtava. Tästä on tehty jo parannusehdotus tänne​.

Korjatkaa, jos olen väärässä tämän asian suhteen.

A

Anonymous

05-01-2016 9:36 am tekijä Anonymous

"Käytännössä asiakkaan luonnin yhteydessä luodaan aina laskutusasiakas. Laskutusasiakkaalle voidaan luoda toimipaikka, jonka postiosoite tarkoittaa tavaran toimitusosoitetta ja käyntiosoite käyntiosoitetta."

Kiitos tästä vastauksesta! Tämäkin jo selkeytti asiaa Smiley Happy

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar