Starta ett nytt ämne
A

Anonymous

Ostolaskuluettelon kehittäminen

17-10-2017 10:31 am tekijä Anonymous

Voisiko ostolaskuluetteloon lisätä toiminnan missä avoimet laskut haetaan päivärajauksella ja tuloksena saataisiin lista missä näkyisi päättymispäivän ajankohtaan avoimet laskut. Nyt listalle voi tehdä päivärajauksen mutta jos lasku on maksettu päivärajauksen jälkeen se ei näy listalla vaikka on ollut valitulla päivävälillä avoimena.

Laskut saa kyllä avoimet ostovelat raportilla mutta lista on pitkä kuin nälkävuosi ja laskut ihan sekalaisessa järjestyksessä eli yhden asiakkaan laskut eivät ole peräkkäin, lista ei ole aakkosjärjestyksessä eikä sitä voi itse mitenkään lajitella.

Esimerkiksi jos haluan avoimet ostolaskut tilanteesta 31.7.17 ja aikaisempien vuosien avoimia laskuja ei enää olisi niin antaisin päivämäärävälin 1.1-31.7.2017 ja täppä kohdassa avoimet niin saisin kaikki 576 laskua mitkä ovat avoimena tilanteessa 31.7.2017 ja voisin lajitella niitä näytöllä tarpeeni mukaan. Vähän olisi mukavampi lukea kuin tuo avoimet ostovelat.

1 kommentar

J

Jani Korhola

07-11-2018 10:10 am tekijä Jani Korhola

Hei Tuula,

 

Ostolaskulistalle tuskin tulemme tätä toteuttamaan, mutta tulemme jollain aikataululla uudistamaan tuon avoimet ostovelat listauksen. Eli jo sinne lisää sorttaukseen liittyviä ominaisuuksia ja aikavälirajauksen, niin tämä toive tulisi toteutettua mielestäni sitä kautta.

Logga in eller Registrera digför att publicera en kommentar