S

Sini Alamäki

Eazybreak - Helpoin tie työsuhde-etuihin, mobiilisti!

01-06-2018 8:59 am posted by Sini Alamäki

Eazybreak on se helpoin tie työsuhde-etuihin. Eazybreakillä hoidat työtenkijöillesi lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedut mobiilisti säästäen samalla aikaa ja rahaa. Netvisor-integraatio automatisoi edun käyttäjien hallinnoimisen ja omavastuiden vähentämisen palkkalaskelmilla.

Lue tarkempi kuvaus Eazybreakista MarketPlacesta

Käyttöönotto

Jos et ole vielä Eazybreakin asiakas, voit ottaa Eazybreakin käyttöön Netvisor Storesta sivun yläpalkista.

Käyttöönotto on tehty ohjatuksi ja jouhevaksi. Netvisorin ja Eazybreakin toimesta kysymme kaikki tarvittavat tiedot ja tämän jälkeen käyttöönotto on tehty. Käyttöönoton voi tehdä yrityskäyttäjä, TPK ja yrityksen pääkäyttäjä.

Mikäli yrityksellä on jo Eazybreak käytössä ja halutaan hyödyntää uudistuksen tuomaa automaatiota käytettyjen etujen tuomisessa Netvisorin palkanlaskentaan, tulee toimintamalli varmistaa vielä etukäteen.

Etujen käyttäminen

Etujen käyttäminen tapahtuu mobiilisti. Työntekijän tulee ladata Eazybreak-sovellut puhelimeensa ja maksu tapahtuu tätä sovellusta käyttäen. Lisätietoja palvelusta voi lukea eazybreak.fi -sivuilta, jossa on ohjeet niin työnantajalle kuin työntekijällekin.

Edut palkanlaskentaan

Käytetyt edut tuodaan automaattisesti rajapinnan yli työaikakirjauksiin ja sieltä palkanlaskentaan. Työaikaa ei kulu enää lainkaan tietojen koostamiseen ja tallentamiseen.

Login or Signup to post a comment