S

Sini Alamäki

Netvisorin lomalaskenta uudistuu

23-03-2016 1:15 pm posted by Sini Alamäki (Updated 27-06-2016 by Anonymous)

Uudistamme tänä vuonna Netvisorin lomalaskentaa helpommaksi ja käyttäjäystävällisemmäksi. Lomalaskennan päivitykset tapahtuvat vaiheittain ja panostamme lomalaskennan helppoon käyttöönottoon. Erityisesti lomalaskennan laskentalogiikkaan on toivottu uudistusta. Valitettavasti olemme aikaisemmasta viestinnästä poiketen joutuneet siirtämään suunnitellun julkaisun Q1/2017. Tulemme tiedottamaan julkaisuaikataulusta sitten kun olemme siitä täysin varmoja.


Esimakua tulevista uudistuksista

Lomaoikeudenhallinta uudistuu toukokuussa. Löydät sieltä palkansaajalistauksesta tutut työkalut, jolloin palkansaajien käsittely on nopeaa ja voit kerralla tehdä muutoksia useammalle henkilölle. Näkymässä voit myös tarkastella ja muokata kaikkia lomalaskennan asetuksia yhdellä kertaa. Työssäoloehto siirtyy tässä yhteydessä palkansaajakohtaiseksi asetukseksi. Jatkossa voit päivittää loma-asetuksia myös palkansaajan perustietojen kautta. 

 

Uudistusten osalta tarkemmat yksityiskohdat voi lukea tukisivuiltamme: Lomaoikeuden hallinta – Netvisor tukiportaali

 

Lomalaskentatavat

Lomalaskentatavat tulevat korvaamaan palkkamalleille aiemmin tehdyt lomapalkkalaskennan palkkalajit ja kaavat. Lisäämme Netvisoriin yleisimpien lomalaskentojen laskentatapapohjat, jolloin lomalaskennan käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Lomalaskentatapoja on myös helppo muokata yrityksen tarpeisiin. Saat laskentatavat käyttöön opastetun lomalaskennan käyttöönoton avulla ja  tällöin pääset hyödyntämään myös muita uudistuksia.

 

Lomalaskentatapojen myötä muutoksia tulee olemaan myös muissa näkymissä. Esimerkiksi lomapäivien käsittely selkeytyy ja tarkentuu.  Seuraa lomalaskennan uudistuksia Communityssä. Tiedotamme tulevista muutoksista aktiivisesti.

 

Lomaoikeuden_hallinta.png


A

Anonymous

19-05-2016 9:50 am posted by Anonymous

Harmi! Tätä odotettiin..

A

Anonymous

27-06-2016 11:24 pm posted by Anonymous

Toimiikohan tämä silloinkin kun työntekijä työskentelee useammalla seurattavalla kustannuspaikalla?

Lomapalkkavelan jaksotus kuukausittain ei tämän hetkisillä työkaluilla onnistu.

Palkanlaskentapuoli on todella ollut uudistamista vailla. Asiakkailta tulee paljon negatiivista palautetta kun toiveita ei voida täyttää ohjelman rajoitteiden vuoksi.

S

Sini Alamäki

28-06-2016 8:49 am posted by Sini Alamäki

Hei Sanna

Kustannuslaskennan käsittelyssä on haasteita nykyisen lomalaskennan kanssa. Tulemme huomioimaan kustannuslaskennan tarpeet lomalaskennan uudistamisessa niin, että useamman kustannuspaikan käsittely onnistuu nykyistä paremmin.

A

Anonymous

28-06-2016 10:03 am posted by Anonymous

Onko syksyn aikataulusta mitään tarkempaa tietoa? Lähinnä se, että tuo uudistus tulee syksyllä eikä siirry esim: talveen.

S

Sini Alamäki

28-06-2016 10:27 am posted by Sini Alamäki

Aikataulu ei ole tässä vaiheessa tämän tarkempi. Muutokset lomalaskennassa ovat suuria ja näin suurten projektien osalta myös aikatauluttaminen on haastavaa. Työ on kuitenkin jo hyvällä mallilla ja uskomme vahvasti, että tämän julkaisun osalta syksy on realistinen. Kesälomakauden jälkeen tarkennamme aikataulua.

S

Sini Alamäki

28-10-2016 2:20 pm posted by Sini Alamäki

Hei

Julkaisuaikataulua on valitettavasti jouduttu siirtämään 2017 ensimmäiselle kvartaalille. Tuotekehityksessä olemme tehneet resurssointimuutoksia, jotta tämä projekti saadaan laadukkaasti ja varmasti julkaistua ensi vuoden alkupuolella ennen lomanmääräytymisvuodenvaihdetta.

Pahoittelemme viivästystä!

A

Anonymous

08-03-2017 11:53 am posted by Anonymous

Moikka! Pitääkö tämä aikataulu edelleen? Onko jotain uutta / tarkempaa tietoa uudistuksen yksityiskohdista?

S

Sini Alamäki

09-03-2017 10:07 am posted by Sini Alamäki

Hei Laura

Julkaisu tulee edelleen olemaan maaliskuun loppuun mennessä. Nyt on menossa viimeiset hiomiset ja testaukset. Julkaisemme piakkoin tarkemmin tietoa uudistuksesta.

A

Anonymous

22-03-2017 12:39 pm posted by Anonymous

En millään hoputa, mutta joko tarkka päivä olisi tiedossa?

S

Sini Alamäki

23-03-2017 8:21 am posted by Sini Alamäki

Hei Maiju

Ensi viikolla on tulossa eli maaliskuulle ehditään edelleen. Ensi viikon alkupuolella tiedotetaan tarkemmin uudistuksesta.

S

Sini Alamäki

28-03-2017 3:34 pm posted by Sini Alamäki

Lomalaskennan julkaisusta on nyt kirjoitettu oma uusi artikkelinsa, joka löytyy täältä:  

Tulemme myös aktiivisesti tiedottamaan käyttöönoton ja arjen käytön ohjeista ja muusta koulutusmateriaalista.

Login or Signup to post a comment