A

Aleksi Martikainen

Visma

Haluamme kehittää Netvisor -palvelua yhdessä asiakkaiden kanssa

04-06-2019 9:00 am posted by Aleksi Martikainen

kayttajapaneeli.png

Liity testihenkilöksi jo tänään: netvisor.fi/teamnetvisor

 

 

Tervehdys Netvisorin tuotekehityksestä!

 

Netvisorin käyttäjillä on mahdollisuus päästä vaikuttamaan tuotekehitykseen. Julkaisimme Team Netvisor käyttäjäpaneelin, johon kuka tahansa Netvisorin käyttäjä voi liittyä.

 

Käyttäjäpaneelin ydinidea on se, että haluamme kehittää Netvisoria yhdessä asiakkaiden kanssa. Tavoitteemme on enenevissä määrin ottaa asiakkaiden tarpeet ja palautteet huomioon tuotekehityksessä, jotta uudet ominaisuudet ovat sitä mitä asiakkaamme tarvitsevat.

 

Miten käyttäjäpaneeli toimii

 

Kehitystiimit ovat yhteydessä käyttäjäpaneeliin liittyneisiin Netvisor asiakkaisiin, kun uusi kehitysprojekti aloitetaan. Käytämme hyväksemme käyttäjäpanelistien ilmoittamia kiinnostuksen kohteita, jotta saamme parhaiden ammattilaisten näkemykset osaksi tuotekehitystä. Käyttäjänä voit paneeliin liittyessään kertoa meille, mitä työhösi ja arkeesi kuuluu ja mitkä asiat erityisesti kiinnostavat Netvisorissa.

 

Tiedon kerääminen käyttäjäpanelisteilta toteutetaan käyttäen kyselyitä, haastatteluja, videokuvaamalla ohjelman käyttöä, esittelemällä ja kokeilemalla prototyyppejä tai kutsumalla työpajoihin. Testitilanteessa tavoite on selvittää, ovatko uudet käyttöliittymät ja niiden toiminnallisuudet intuitiiviset, onko niitä helppo käyttää ja nopeuttavatko ne arjen pyörittämistä.

 

Nämä aktiviteetit voidaan toteuttaa etäyhteydellä tai paikan päällä asiakkaan tiloissa tai Visma Solutions Oy:n toimistolla Helsingissä tai Lappeenrannassa. Tämä sovitaan tilanne- ja tapahtumakohtaisesti.

 

Liittyminen on helppoa eikä velvoita sinua

 

Voit halutessasi helposti kieltäytyä palautteen annosta, sillä sinä päätät mihin haluat osallistua.  Lue aiheesta lisää ja liity Team Netvisor käyttäjäpaneeliin täältä: netvisor.fi/teamnetvisor

 

Tuotekehitysterveisin,

 

Aleksi, Netvisorin suunnittelutiimistä

Login or Signup to post a comment