Marja-Liisa Lohtander

Viikkopäivitys 2.1.2020 - julkaisutiedote

02-01-2020 4:04 pm posted by Marja-Liisa Lohtander

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:

 

Ostot

  • Lisäsimme ostolaskujen jälleenlaskutustyökaluun (Severa ja ValueFrame) mahdollisuuden hylätä rivejä, joita ei ole tarkoitus jälleenlaskuttaa. Hylkäämisen jälkeen rivit eivät enää tule näkyviin jälleenlaskutusnäkymään.

  • Korjasimme ongelman, jossa laskun asiatarkastaja ei voinut muokata skannauspalvelun kautta saapunutta ostolaskua tilanteessa, jossa asiatarkastajalla ei ollut KP-oikeuksia ja lasku oli ‘Uusi’ -tilassa. 

 

Tilinpäätös

  • Poistimme tilikauden minimipituuden rajoituksen Tilikausien hallinnasta. Nyt yhtiön tilikauden pituus voi olla myös alle 6 kuukautta.

 

Rakennusalan ilmoitukset

  • Julkaisimme rakennusalan ilmoittamiseen tulleet muutokset. Rakennusalan ilmoittaminen on jatkunut 1.1.2020 alkaen uudistetulla tietosisällöllä ja osin uusilla määräajoilla. Tarkemmin muutoksista oheisessa Community -kirjoituksessa: Rakennusalan ilmoittamisen muutokset

 

Palkat

  • Julkaisimme uuden Netvisor Palkat -paketin, jonka avulla voi hoitaa palkanlaskennan tehokkaasti myös erillisenä palveluna jos yrityksellä ei ole tarvetta muun taloushallinnon hoitamiseen Netvisorissa. Lisää Palkat -paketista oheisessa Community -kirjoituksessa: Julkaisimme Netvisor Palkat -paketin 

 

 

Login or Signup to post a comment