E

Erna Kangassalo

Viikkopäivitys 21.1.2021 - julkaisutiedote

21-01-2021 4:00 pm posted by Erna Kangassalo

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat muutokset ja uudistukset:

 

Myynti

  • Lisäsimme rajapintaresurssin getproduct.nv palauttamaan tuotteesta EAN-koodit, oletuslaskentakohteet, varastotilin, sekä alituoterakenteen. Alituoterakenteen hakua pitää pyytää erikseen tähän tarkoitetulla hakuparametrilla. Haettavia tuotteita voi nyt myös rajata tuotekoodilla, tuotekoodilistalla, sekä EAN-koodilla.
  • Poistimme uudistetun tilauskäsittelyn automaattisen kappalemäärän päivityksen koskien tuotteita joiden varastosaldo on vähäisempi kuin tilausrivin määrä. Järjestelmä ei jatkossa ehdota kenttään "Laskutetaan/toimitetaan" määrää sen mukaan paljonko tuotetta on varastossa vaan kenttään tulee tilausrivin kappalemäärä. Tuotteen vajaasta varastosaldosta annetaan yhä tieto oranssilla huomiokuvakkeella.
  • Mahdollistimme tuotelistauksessa tuotteiden hakutoiminnallisuudessa tuotteen kuvaustiedon käyttämisen hakuehtona myös laajennettua tuotehallintaa käytettäessä.


Osto

  • Korjasimme ostolaskuautomaatiosta ongelman, jossa tiliöinti mallilaskun pohjalta poisti laskun laskentakohteita virheellisesti.

HRM

  • Korjasimme työajan kirjaamisen "Lisää loma/poissaolo" toimintoon arkipyhien käsittelyn. Jatkossa ajanjaksolle syötetty poissaolo ei kirjaudu jaksoon kuuluville arkipyhille.
  • Korjasimme Poikkeukset ja huomiot-widgetin "Palkansaajalta puuttuu hyväksyjä" -ilmoitusta. Ilmoitus koskee jatkossa vain voimassa olevia työsuhteita.
  • Päivitimme palkkalajin Lähde-alasvetovalikosta termin "Palkansaajan perustiedot" muotoon "Palkansaajan palkkaperusteet" ja termin "Yrityksen perustiedot" muotoon "Palkanlaskennan asetukset". Uudet termit vastaavat näkymien nimiä Netvisorissa.
  • Korjasimme palkkatietoilmoituksen validointia siten, ettei tulolaji 321 (Sijaismaksajan maksama palkka) enää aiheuta varoitusta: "Tulolajien 402 (Ennakonpidätys) ja 419 (Vähennys ennen ennakonpidätystä) yhteenlaskettu summa ei saa ylittää palkan määrää, jos palkansaajalle ei ole valittu tietoa 'Kuuden kuukauden sääntö soveltuu'."
  • Lisäsimme palkkalajille pakolliseksi tiedoksi Kirjanpidon asetuksien Debet- ja Kredit-tilin, silloin kun palkkalajin Lähde on Matkalasku - kulurivit. Matkalaskuista muodostuu automaattisesti tosite, kun matkalasku maksetaan ja mikäli palkkalajin takaa puuttuu tiliöinnit ei matkalaskurivin maksaminen onnistu.
Login or Signup to post a comment