Jaana Mikkola

Viikkopäivitys 22.4.2021 - julkaisutiedote

22-04-2021 4:07 pm posted by Jaana Mikkola

Verohallinto on jatkanut Katso -palvelun käyttöaikaa 31.8.2021 saakka ja tämän johdosta Netvisorissa voidaan vielä kesän ajan lähettää lakisääteisiä ilmoituksia myös Katso -tunnistautumisella. Netvisorissa lakisääteisten ilmoitusten lähettäminen kannattaa kuitenkin tehdä Varmennetta käyttäen. Mikäli et vielä ole siirtynyt Varmenteen käyttöön, tee se nyt.

 

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:

 

Palkat

 • Korjasimme virheen, jonka vuoksi Kertyvät lomapäivät ehdotti työsuhteen alusta lähtien 2,5pv kertymää jos palkansaajalla oli yli vuoden kestävä määräaikainen työsuhde, jolla oli merkitty päättymispäivä.

 

Oma Netvisor

 •  Korjattu ongelma, jossa Oma Netvisorin puolella Taloushallinto näkymässä "Viimeisin lukittu ALV kausi" näytti väärää arvoa. Esim. 12. päivä tuli jo huomautus, että ilmoitus on myöhässä vaikka aikaa ilmoittaa olisi vielä tuo kuluva 12. Päivä
 • Lisätty Oma Netvisor -painike, jolla käyttäjä pääsee nopeasti takaisin Oma Netvisor -näkymään. Aikaisemmin käyttäjä joutui navigoimaan Oma Netvisor -näkymään oman nimen alta. Nyt näkymään pääsee suoraan klikkaamalla Oma Netvisor -painiketta ylärivillä yritysvalinnan vieressä.

 

Ostot

 • Uudistimme tilisiirtonäkymiä.
 • - Päivitimme Avoimet ja maksetut tilisiirrot -näkymän ulkoasua. Samalla mahdollistimme eri tyyppisten tilisiirtojen viennin maksuun samanaikaisesti.
  - Korjasimme ongelman, jossa Avoimet ostolaskut -näkymässä maksamattomien tilisiirtojen lukumäärä ja summa ei huomioinut ulkoisia tilisiirtoja.
  - Lisäsimme Avoimet ostolaskut -näkymään varoituskolmion, jos maksamattomissa tilisiirroissa on erääntyneitä.
  - Muutimme Avoimet ostot ja tilisiirrot -widgetin Maksamattomia tilisiirtoja -tekstin väriä. Teksti näytetään normaalisti sinisenä ja se muuttuu punaiseksi, jos maksamattomissa tilisiirroissa on erääntyneitä.
 • Teimme korjauksen ostoreskontran ulkoisten tilisiirtojen eräpäivän käsittelyyn. Jatkossa erääntyneen tilisiirron eräpäivä päivitetään kuluvaksi päiväksi kun tilisiirto maksetaan eli maksaminen toimii samoin kuin muillakin tilisiirto tyypeillä.
 • Mahdollistimme ostotilauksen tilausrivien yksikköhinnan määrittämisen neljän desimaalin tarkkuudella tuotaessa ostotilauksia rajapinnan kautta. Liittymä ja rajapinta toimivat nyt yhdenmukaisesti desimaalien määrässä.

 

Tuotteet ja varasto

 • Lisäsimme tuotehallinnan käsittelykorin toiminnolle "Tulosta tuotteiden > EAN-koodit" uudet tulostusmuodot jotka sisältävät tietojen "tuotenimi" ja "EAN-koodi" lisäksi uutena tiedot "tuotekoodi" ja "hyllypaikka".
 • Mahdollistimme varastonhallinnassa hankintapahtumien käsittelyn yhteyteen automatiikan joka linkittää linkittämättömät myyntitapahtumat käsiteltävään hankintatapahtumaan automaattisesti kun hankinta lisätään tai sen tietoja päivitetään.
  Automatiikan voi asettaa käyttöön varastoasetuksista (Tuotteet/Varasto/Varaston asetukset) kohdasta "Linkitä linkittämättömiä tapahtumia automaattisesti hankintatyypin tapahtumaan kun se luodaan tai sitä muutetaan".
  Tämän lisäksi toisella uudella asetuksella "Linkitä automaattisesti vain käsiteltyihin hankintatyypin tapahtumiin" voi rajata automatiikan käsittelemään vain käsiteltyjä varastotapahtumia jolloin avoimiin tapahtumiin ei linkityksiä muodostu edelleenkään missään tilanteessa.Kirjanpito

 • Lisäsimme uuteen tase-erittelyyn mahdollisuuden porautua tositeriveillä näkyvistä linkeistä suoraan tositteille. 
 • Korjasimme tilinpäätöksen raporttien muodostuksessa esitettävää aika-arviota jäljellä olevasta muodostusajasta. 

A

Anonymous

28-04-2021 10:17 am posted by Anonymous

@Jaana Mikkola 

 

Saisiko tilisiirtonäkymässä Vie maksuun -napin takaisin vasempaan reunaan? Se oli kätevämpi siellä kun maksuun valittavien tilisiirtojen täpätkin ovat vasemmalla.

Jaana Mikkola

29-04-2021 2:58 pm posted by Jaana Mikkola

Kiitos Miika hyvästä kehitysehdotuksesta, vien idean eteenpäin!

Login or Signup to post a comment