M

Minna Seistilä

Viikkopäivitys 23.7.2020 - julkaisutiedote

23-07-2020 4:35 pm posted by Minna Seistilä

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:


Myynti

  • Muutimme "Teksti ennen laskurivejä" ja "Teksti laskurivien jälkeen" -kenttien toimintaa myyntilaskutulosteilla. Ennen laskun tulosteelle on haettu yrityksen perusasetuksissa asetettava vakioteksti, mikäli kenttä on laskulla jätetty tyhjäksi. Jatkossa vakiotekstit haetaan laskulle heti uutta laskua luotaessa. Jos tekstin tyhjentää laskun luonnin yhteydessä, ei laskun tulosteelle tule tekstiä lainkaan.
  • Korjattu tarjouksen pdf-tulosteen asettelua yrityksen yhteystietojen osalta paikallisessa tulostuksessa.
  • Korjasimme kuluttajaverkkolaskutuksen laskuttajailmoitusten muokkaussanoman lähetyksessä olevan  tilinumeroiden tarkistamisen.

 

Ostot

  • Korjasimme ostolaskurivien jälleenlaskutusta pyöristyserojen käsittelyn osalta. Jatkossa pyöristysero ei vaikuta ehdotettavaan jälleenlaskutushintaan.

 

Ohjelmistorajapinta

  • Lisäsimme Tuotelistan nouto (productlist.nv) ja Tuotetietojen nouto (getproduct.nv) -rajapintaresursseihin mahdollisuuden noutaa tuotteen bruttohinta. Tieto palautuu molemmissa resursseissa kentässä <UnitGrossPrice> kentän <UnitPrice> jälkeen.
  • Ostolaskun hyväksynnän tilan päivittäminen ja tiliöinti (purchaseinvoicepostingdata.nv) -rajapintaresurssi ei enää salli useamman laskentakohteen valitsemista saman laskentakohdeotsikon alta yksittäiselle ostolaskuriville.
  • Korjattu virhe Palkansaajan tuonti (employee.nv) -rajapinnasta, jonka vuoksi Työehtosopimus-elementille (collectiveagreement) tuotiin virheellinen arvo.
  • Lisäsimme Palkansaajien tuonti (employee.nv) -rajapintaresurssiin mahdollisuuden valita Työeläkevakuutukselle (employeeworkpensioninsurance) ja Työttömyysvakuutukselle (employeeunemploymentinsurance) tyypiksi Automaattinen käsittely (automatichandling) -vaihtoehdon, myös silloin, kun palkansaajalle ei anneta Suomalaista henkilötunnusta (employeeidentifier) vaan hänet tuodaan Ulkomaisen palkansaajan tunnisteella (foreignemployeeidentification).

A

Anonymous

10-08-2020 1:25 pm posted by Anonymous

Hei,

 

  • Muutimme "Teksti ennen laskurivejä" ja "Teksti laskurivien jälkeen" -kenttien toimintaa myyntilaskutulosteilla. Ennen laskun tulosteelle on haettu yrityksen perusasetuksissa asetettava vakioteksti, mikäli kenttä on laskulla jätetty tyhjäksi. Jatkossa vakiotekstit haetaan laskulle heti uutta laskua luotaessa. Jos tekstin tyhjentää laskun luonnin yhteydessä, ei laskun tulosteelle tule tekstiä lainkaan.

 

Tarkoittaako tämä sitä, että kun olen käyttänyt edelliskuun laskuja aina pohjana seuraavaan kuun laskuihin, eli tehnyt kopion edelliskuun laskusta, niin näille laskuille ei ole enää noussut vakiotekstiä automaattisesti, koska laskua kopioidessa sitä ei tule kenttään automaattisesti?

R

Rane Olsen

13-08-2020 2:13 pm posted by Rane Olsen

Jos kopioin laskun, mihin olen itse syöttänyt tekstin ennen ja/tai jälkeen laskurivien, niin nämä tulevat kopiolaskulle mukaan.

Jos kopioin laskun, mihin tekstit ennen/jälkeen laskurivien ovat tulleet vakioteksteistä, niin nämäkin tulevat kopiolaskulle mukaan.

A

Anonymous

13-08-2020 2:30 pm posted by Anonymous

Itsellä ainakin kun tällä viikolla  tein kopion juurikin laskusta jolle tekstit tulevat vakioteksteistä, niin vakiotekstit eivät tulleet mukaan vaan piti nimenomaan kopioida siitä vanhasta laskusta.

A

Anonymous

13-08-2020 2:42 pm posted by Anonymous

Moikka,

 

teksti ei ainakaan nouse automaattisesti "teksti laskurivien jälkeen" kenttään, jos laskun vain kopioi (edelliskuun laskulla kenttä tietysti ollut tyhjä, koska tällöin vakiotekstit vielä tulivat laskulle vasta tulosteessa automaattisesti) Onko siis varmasti nyt niin, että vaikka laskun kopioisi eikä tällöin "teksti laskurivien jälkeen" tule mitään tekstiä vakioteksti kuitenkin on näkyvissä lopullisella lähetetyllä laskulla?

 

Netvisorista kun esikatselee laskun kuvaa, niin missään uusissa tai vanhoissa laskuissa ei näy enää tuota vakiotekstiä.

A

Anonymous

13-08-2020 2:45 pm posted by Anonymous

Uskallan väittää, että kun tiistaina tein laskua, niin vanhalla laskulla joka oli tehty ennen kuin vakiotekstit tulivat automaattisesti laskuille näkyi kentässä teksti ennen laskurivejä vakioteksti, nyt ei yllättäen taas näy. Päivityspäivä niin taas keksitty jotain jännää meidän poloisten käyttäjien päänmenoksi. Nyt jos haluaa tulostaa laskun, joka tehty ennen muutosta niin hups kun vakiotekstit eivät enää tulekaan kun tulostaa laskun alkuperäisenä uudestaan. Nämäkään tilanteet eivät ole harvinaisia ja ne vakiotekstit on aika olennaisia asioita.

R

Rane Olsen

13-08-2020 2:58 pm posted by Rane Olsen

Testasin juuri äsken vanhaa laskua, jolla oli vakioteksteistä tulleet tekstit näissä teksti ennen/jälkeen -kentissä. Tein laskusta kopion ja nämä tekstit kopioituivat täysin normaalisti uuteen laskuun.

 

Mikäli tämä ei teillä näyttäisi toimivan näin, niin tehkää tukipyyntö riittävin tiedoin, niin asia tutkitaan tuessa ja tarvittaessa myös kehityksessä.

A

Anonymous

13-08-2020 3:23 pm posted by Anonymous

Oliko sinulla siis testatessa teksti laskurivien jälkeen -kenttä tyhjä alkuperäisessä laskussa laskun teko näkymässä (näinhän tämä ollut aikaisemmin, että kenttä ollut tyhjä ja vasta lähetettyyn laskuun teksti tullut eikä niin että vakioteksti olisi ollut näkyvissä kentässä laskua tehdessä) ja kun teit kopion laskusta niin vakioteksti ilmestyi teksti laskurivien jälkeen -kenttään?

 

Tarkastin myös vanhoja tulostamiani laskuja ja niissä vakioteksti ollut näkyvissä. Nyt kun samoja laskuja tulostaa tai katsoo Netvisorista vakioteksti on hävinnyt. Toisin sanoen en pysty enää saamaan kopioita vanhoista laskuista niin, että vakioteksti olisi oikein näkyvillä.

Login or Signup to post a comment