A

Anonymous

Toistuvaislasku poistuu - korvaajana Sopimuslaskutus

12-11-2021 6:39 pm posted by Jani Korhola (Updated 04-08-2020 by Anonymous)

Voisitteko samalla korjata puutteen kustannuspaikkakäsittelyssä: Sopimuslaskutuksessa ei voida asettaa (tuotteelle) kustannuspaikkoja. Ilmeisesti oletusarvo on, että kustannuspaikka on asetettu tuotteelle oletukseksi, jota kautta se päätyy laskullekin. Meillä on lukuisia esimerkkejä tilanteista, jossa tuotteelle ei voida asettaa oletuskustannuspaikkaa, vaan käyttökohde määrittää sen.


J

Jani Korhola

09-11-2017 3:19 pm posted by Jani Korhola

Hei Kuisma,

Tuo on sen verran isompi muutos että emme sitä tähän yhteyteen pysty toteuttamaan. Voin kirjata tästä kehitystoiveen meille. Aikataulua en tälle pysty nyt antamaan.

A

Anonymous

12-12-2017 10:33 am posted by Anonymous

Missäköhän vaiheessa tuo siirtopainike mahtaa ilmestyä? On kyllä maailman huonoin aika tehdä muutoksia kesken vuosi-ilmoitus ja tilinpäätösajan, kun tunnetusti on muutenkin kiireitä.

J

Jani Korhola

12-12-2017 10:50 am posted by Jani Korhola

Hei Teemu,

Olemme hieman jäljessä aikataulusta, mutta siirtopainike saataneen joulukuun aikana näkyviin. Emme ole sitä tuoneet vielä, sillä haluamme ensin saada sopimulaskutukseen tehtävät muutokset valmiiksi, jotta uusien käyttäjien ei tarvitse opetella ensin nykyistä ja heti perään uutta liittymää. Lisäksi tämä työ sisältää sopimuslaskutuksessa olevien puutteiden korjaamisen jotta siirto olisi ylipäänsä mahdollista.

A

Anonymous

12-12-2017 10:59 am posted by Anonymous

Kerrottehan sähköpostitse, kun tuo siirtopainike on valmis?

A

Anonymous

12-12-2017 11:07 am posted by Anonymous

Hei

Vähän epämäärisesti ilmoitit :... Näitä ovat esimerkiksi eräpäivän asettaminen maksuehdosta riippumatta tietylle päivälle..
Tärkeätä on että maksuaikakin voidaan itse asettaa. tällä hetkellä ei voi laittaa esim.

45 tai 60 päivää.

A

Anonymous

12-12-2017 11:08 am posted by Anonymous

siis maksuehto.

A

Anonymous

12-12-2017 11:09 am posted by Anonymous

en myöskään ymmärrä miten voi miettiä hallintaa sopimuslaskupuolella kun kuutio ei ole käytössä!!!

J

Jani Korhola

12-12-2017 11:41 am posted by Jani Korhola

Hei Christel,

Palvelukorissa voi asettaa maksuehdoksi sen mitä maksuehdoiksi on tallennettu. Maksuehtoja saa lisättyä Myynti - Myynnin perustiedot - Maksuehdot. Eli esimerkiksi tällainenkin onnistuu

Tuo Eräpäivä-asetus tuodaan osaksi palvelukoria siksi, että tällä hetkellä on olemassa useita laskukupohjia joissa on käytetty maksuehdosta poikkeavaa eräpäivää ja näiden siirto sopimuslaskutuksen puolelle ilman tätä vaihtoehtoa olisi työlästä käyttäjille.

Tuota kommenttia kuutiosta en ymmärrä. Voisitko avata sitä hieman?

J

Jani Korhola

12-12-2017 11:43 am posted by Jani Korhola

Hei Pia,

Asiasta tiedotetaan meidän viikkojulkaisutiedotteessa ja lisään tiedon myös tälle sivulle. Eli jos seuraat näitä niin sitä kautta on mahdollisuus saada myös sähköpostiin tieto.

A

Anonymous

12-12-2017 12:04 pm posted by Anonymous

Toistuvaislaskussa teillä on bugi joka on minulle vahvistettu. Se ei tunnista yli 30 päivän maksuehtoja. Eli sopimuskuutiossa pitää voida lisätä minkälaisia maksuehtoja vaan.

ja viittaan tähän: Toivomme että käytte ennen pohjien siirtoa läpi nykytilanteenne ja mietitte onko pohjat hallittavissa helpommin sopimuslaskutuksen puolella. ..  KUn ei ole käytössä nyt miten voi edes sitä miettiä kun en tajua tai näe miten se toimii!!

J

Jani Korhola

12-12-2017 12:17 pm posted by Jani Korhola

Hei Christel,

Eli maksuehtojen suhteen ei tarvitse olla huolissaan, sopimuslaskutuksessa myös nuo pitkät maksuehdot ovat mahdollisia.

Juuri tuon tutustumistarpeen takia meillä on tähän suunniteltu tuo siirtymäaika, jotta kenenkään ei tarvitse heti siirtyä käyttämään sopimuslaskutusta. Toivomme kuitenkin että siirron kanssa ei jäädä viivyttelemään turhia ja varaatte hieman aikaa sopimuslaskutukseen tutustumiseen. Ohessa vielä linkki meidän ohjeeseen Sopimuslaskutus – Netvisor tukiportaali .

A

Anonymous

12-12-2017 2:24 pm posted by Anonymous

Sopimuslaskutus näyttää näkyvän nyt jo ainakin meillä vaikka emme ole sitä ottaneet käyttöön aiemmin sen ollessa kiinni crm:ssä jota yrityksellä ei ole (vai muistanko väärin). Pääsee testailemaan.

Siirtonappia täälläkin odotellaan kovasti, ettei nyt vain tarvitse tehdä käsin :smileygrin:

J

Jani Korhola

12-12-2017 3:36 pm posted by Jani Korhola

Hei Maarit,

Tuon muutoksen teimme jo että Sopimuslaskutus näkyy kaikille myyntireskontran käyttäjille. Siirtonappi on tosiaan hieman myöhässä, mutta joulukuun aikana se on tarkoitus vielä saada julkaistua.

A

Anonymous

28-12-2017 5:06 pm posted by Anonymous

Kyllä nämä asiat kannattaisi miettiä ennen kun lähtee uudistuksia tekemään. Kustannuspaikka on aika olennainen tieto, toivottavasti tulee pian sopimuslaskutukseen, kun yrityksiin joissa ei ole ollut toistuvaislasku ennen käytössä ei voi enää niitä luoda ja näin ollen joutuu uudet toistuvat laskut tekemään puutteellisella sopimuslaskutuksella ja kustannuspaikkatiedot joutuu sitten käydä mitä ilmeisimmin lisäämässä käsin laskujen muodostumisen jälkeen. Toistuvaislaskutus osoittaa paremmuutensa jo ainakin tuossa, koska siinä oli olemassaoleva lasku pohjana uusille muodostuville laskuille, tässä kun ne laskut muodostuvat annettujen tietojen perusteella ja kun kaikkia tietoja ei voi edes määritellä tällä hetkellä niin ei voi kovin hyvää arvosanaa antaa. Tässä olisi ollut kätevää se, että olisitte pitäneet toistuvaislaskutuksen toimivana ominaisuutena niin kauan kunnes on varmistettu että sopimuslaskutus ajaa samalla tavalla asiansa kuin sopimuslaskutus.

Login or Signup to post a comment