R

Raisa Ruokonen

Eazybreakin Hyvinvointietu Netvisorissa

06-02-2020 9:17 am posted by Raisa Ruokonen

Eazybreakin Hyvinvointietu 

 

Eazybreakillä hoidat työntekijöillesi lounas-, liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaetujen lisäksi mobiilisti nyt myös hyvinvointiedun säästäen samalla aikaa ja rahaa. Netvisor-integraatio automatisoi edun käyttäjien hallinnoimisen ja omavastuiden vähentämisen palkkalaskelmilla.

 

Eazybreak hyvinvointietu on työnantajalle helppo tapa tukea työntekijöidensä jaksamista arjessa. Eazybreakin digitaalisella palvelulla työnantaja voi valita työntekijöilleen sopivat hierontapaikat ja kustantaa niissä nautittuja hierontapalveluita. 

 

Etujen käyttäminen

 

Työntekijä suorittaa maksun Eazybreak-sovelluksella, tekstiviestillä tai Eazybreakin verkkopalvelun kautta, minkä jälkeen matkapuhelimeen tulee kuittina toimiva mobiiliseteli. Lopuksi mobiiliseteli tarkistetaan hierontapaikan kassalla. 

 

Tiedot käytetyistä eduista siirretään suoraan Netvisor palkanlaskentaan, jossa voidaan seurata palkansaajan käyttämien etujen määrää, sekä halutessa vähentää palkansaajan omavastuuosuuksia automaattisesti palkkalaskelmalla käytettyjen etujen määrän mukaan.

 

Käyttöönotto

 

Jos et ole vielä Eazybreakin asiakas, voit ottaa Eazybreakin käyttöön Netvisor Storesta sivun yläpalkista. Käyttöönotto on tehty ohjatuksi ja jouhevaksi. Netvisorin ja Eazybreakin toimesta kysymme kaikki tarvittavat tiedot ja tämän jälkeen käyttöönotto on tehty. Käyttöönoton voi tehdä yrityskäyttäjä, TPK ja yrityksen pääkäyttäjä.

 

Login or Signup to post a comment