Jaana Mikkola

Viikkopäivitys 15.4.2021 - julkaisutiedote

15-04-2021 2:37 pm posted by Jaana Mikkola

Tällä viikolla julkaisimme seuraavat uudistukset ja korjaukset:

 

Myynti

  • Lisäsimme myyntilaskun tulosteen ALV-erittelyyn tiedon ALV:sta euroissa, jos kotimaan laskulla on käytetty muuta valuuttaa kuin euroa.
  • Mahdollistimme myyntitilausten toimituskäsittelyn ja laskutuksen rajapinnan kautta.

 

Ostot

  • Poistimme paino/kg sarakkeen lähetteen tulosteelta niissä tapauksissa kun yhdelläkään tilausrivillä ei ole nollasta poikkeavaa painotietoa.
  • Korjasimme ongelman, jossa ostolaskuautomaation tapahtumamerkintä ei kohdistunut ostolaskuun, mikäli ostolaskua ei otettu automaation käsiteltäväksi. Ostolasku ohitetaan automaattisessa käsittelyssä, jos ostolaskun toimittajaa ei pystytä kohdistamaan toimittajakorttiin riittävän vahvasti.Kirjanpito

  • Olemme uudistaneet tase-erittelyä. Sen käyttäminen on nyt aiempaa nopeampaa mm. sen johdosta, että erien avaaminen ja sulkeminen toimii paremmin. Myös vanhan tase-erittelytyökalun käyttö on edelleen mahdollista. Lue lisää Communitysta

 

Palkat

  • Muutimme Kansainvälisten tilanteiden vakuuttamisen poikkeustilanteen tyyppien ilmoittamislogiikkaa niissä tilanteissa, kun palkansaaja on YEL- tai MYEL-vakuutettu. Jos palkansaajan perustiedoista on valittuna YEL- tai MYEL-vakuutus, ei Kansainvästen tilanteiden -näkymässä, Suomen sosiaaliturvan soveltaminen -kohtaan valittuja vakuutustietoja tuoda Palkkatietoilmoitukselle. YEL- tai MYEL-vakuutetun osalta Vakuuttamisen poikkeustilanteen tyyppeinä ilmoitetaan Palkkatietoilmoituksella aina palkansaajan perustietoihin annetut vakuutustiedot (koodit 1-5).
Login or Signup to post a comment