Marja-Liisa Lohtander

Viikkopäivitys 19.5.2020 - julkaisutiedote

19-05-2020 5:02 pm posted by Marja-Liisa Lohtander

Myynti

  • Korjasimme eShip -palveluun liittyen tilauslistauksen "Seurantatiedot" -sarakkeen linkin. Nyt linkki "Näytä seurantatiedot" näyttää linkin seurantatunnuksesta aiemman tyhjän sivun sijaan. 

 

Tuloveroilmoittaminen

  • Paransimme tuloveroilmoituksen kaavojen laskentaa tilanteissa, joissa kaavojen kopiointi aiheutti laskentaan ongelmaa. Kaavojen laskenta ei onnistunut tilanteissa, joissa kopioitavan kauden ja ilmoitettavan kauden lomakkeiden välillä oli kenttäeroja. Kenttäerojen johdosta laskenta epäonnistui kaikkien kenttien osalta. Nyt laskenta onnistuu muiden kenttien osalta ja liittymään tulee ilmoitus epäonnistuneesta laskennasta ja kyseisen kaavan kohdalle huomiokolmio. 

 

Ohjelmistorajapinta

  • Paransimme resurssin salespayment.nv (myyntisuorituksen tuonti) palauttamia virhesanomia. Virheellinen sanoma syntyi mm. tapauksessa, jossa PaymentMethodType oli alternative ja PaymentMethod virheellinen. Lisäksi vaihdoimme Pankkitilinumeron tarkastamisen käyttämään tilinumeron kansainvälistä muotoa (IBAN).

 

Aloitusnäkymät

  • Otimme viime viikolla julkaistun EU-yhteenvetoilmoituksen huomion väliaikaisesti pois Velvoitteet -widgetistä siinä huomatun ongelman vuoksi. Ominaisuus tuodaan takaisin, kun vika on korjattu.

 

Login or Signup to post a comment