Start a new topic
l

laura.metso@visma.com

Palkat - Sisäinen raportointi

01-12-2016 4:19 pm posted by laura.metso@visma.com (Updated 12-03-2017 by Anonymous)

Osa käyttäjistä on kertonut, että Netvisorin palkkojen raportointiominaisuudet eivät ole riittäviä. Ihan tällaisen kommentin varassa emme tietenkään voi edetä. Tarvitsemme tarkempaa tietoa ja esimerkkejä tiedoista, joita teidän pitäisi pystyä raportoimaan.

  1. Millaisia tietoja palkoista pitäisi voida raportoida?
  2. Miten usein kyseinen raportti tarvitaan?
  3. Missä tilanteessa kyseinen tieto on tärkeä ja miksi?
  4. Mitä hyviä ja toimivia raportteja Netvisorista saa jo palkanlaskentaan liittyen?

Kommentoikaa ja kertokaa näkemyksenne palkanlaskennan raportoinnin tarpeista. Näin voitte vaikuttaa raportoinnin kehittämiseen. Tuotekehitys arvostaa panostanne ja käy kaikki kommentit läpi.


A

Anonymous

25-05-2018 2:57 pm posted by Anonymous

Moi,

Haluaisin käyttää palkkalajitilastoa tehdäkseni erilaisia yhteenvetoja, mutta siinä pitäisi mielestäni voida valita tulostettavat rivit. Lisäksi lomiin ja poissaoloihin tulostuu jostain syystä summarivi vuosilomapäivien hinnoista, joka näyttää raportilla mielestäni siltä, kuin se olisi tavallaan maksettua palkkaa yhteensä-kohdassa. Myös nuo KTA rivit pitäisi mielestäni voida poistaa tuolta Palkkojen ja lisien joukosta.

t.Aino

A

Anonymous

17-05-2017 6:30 am posted by Anonymous

Moikka,

Tässä pari raporttia, joita kaivataan useinkin:

- EK:n tilastot (määrällisesti näitä tulee tietenkin suhteellisen harvoin, mutta ovat hyvin työläitä isommilla asiakkailla tehdä manuaalisesti)

- Palkansaajien palkkahistorian raportointi (mm. kk- / tuntipalkkojen kehitys, palkankorotukset työsuhteen aikana)

- palkkatodistus, joka vastaisi tietosisällöltään työttömyyskassaa varten laadittavaa todistusta (nykyinen palkkatodistuspohja on valitettavasti käyttökelvoton)

Tapaturmavakuutuksen ja TVR:n vuosi-ilmoituksia ollaan kaivattu myös, mutta ymmärrän, että näitä ei varmaan enää aleta rakentelemaan kun tulorekisteri on jo ovella. Smiley Happy

t. Laura

l

laura.metso@visma.com

27-02-2017 3:05 pm posted by laura.metso@visma.com

Raportointia on parannettu nyt termien osalta:

A

Anonymous

12-03-2017 8:59 am posted by Anonymous

Tapaturmavakuutuksen vuosi-ilmoituksen tekeminen on nykyisellään turhan työlästä. Joo tiedän, että tähän on teidän ohjeessa eräs tapa, mutta se on aivan liian työläs. Tiedot tätä varten ovat jo Netvisorissa olemassa syötettyinä, mutta raportti puuttuu. Palkkatiedot ja henkilön taakse syötetty ammattinimike riittävät tähän. Helpottaisi esimerkiksi jos vaikkapa palkkakorttiin voisi saada ammattinimikkeen näkyville ja palkkakortin otettua exceliin ulos.

Olen tätä muutaman kerran tiedustellut ja vastauksena on aina, että ei tehdä mitään kun tulorekisteri tulee aikanaan. Siihen kuitenkin on vielä monta vuotta aikaa.

Login or Signup to post a comment