Start a new topic

Laura Sainio

Kevään 2021 hitausongelmista ja huoltotöistä Netvisorissa

23-03-2021 6:37 pm posted by Laura Sainio

Kevään 2021 hitausongelmista ja huoltotöistä Netvisorissa

 

Kuten Tärkeiden Tiedotteiden listauksesta näkyy, on viime viikkoina ollut useampia häiriöitä jotka ovat aiheuttaneet hitautta Netvisorissa. Näin kiireisenä tilinpäätösaikana työkalujen toimimattomuus aiheuttaa erityisen paljon harmia asiakkaillemme, ja olemmekin saaneet asiasta huolestunutta ja turhautunutta palautetta. 

 

Suorituskyvyssä havaitut ongelmat ovat pääsääntöisesti johtuneet päivityksistä, joita olemme tehneet Netvisorin palvelinalustaan.Valitettavasti muutoksissa on tapahtunut yllätyksiä huolellisesta etukäteissuunnittelusta ja testauksesta huolimatta. Nämä yllätykset ovat näkyneet asiakkaillemme ongelmina palvelun saatavuudessa tai suorituskyvyssä. 

 

Tämä aika vuodesta on asiakkaidemme kannalta varmasti huonoin aika tehdä päivityksiä jotka aiheuttavat hitautta tai katkoja. Joudumme kuitenkin tekemään näitä juuri nyt: osa päivityksistä on Netvisoriin integroitujen yhteyksien tietoturvapäivitysten vaatimia, ja osa liittyy palvelunjatkuvuuskumppanimme laitekannan uusintaan. Muutokset ovat välttämättömiä, ja ne takaavat integraatioyhteyksien saumattoman toimimisen ja laitealustan luotettavuuden.

 

Päivitykset eivät vielä ole ohi, huhti- ja tuokokuussa tulee olemaan viikonloppuja jolloin Netvisor tulee olemaan hetkittäin saavuttamattomissa tai hidas. Tiedotamme huoltotöistä täällä Communityssa, ja tiedotteet näkyvät myös Netvisorin kirjautumissivulla.

 

Pahoittelemme huoltotöiden aiheuttamia häiriöitä ja kiitämme ymmärryksestä. Näillä muutoksilla haetaan joka tapauksessa positiivisia vaikutuksia Netvisorin suorituskykyyn ja vakauteen.

 

Terveisin,

Laura Sainio

Netvisor tuotekehitys

 

Login or Signup to post a comment