Start a new topic
A

Anonymous

Maksusuunnitelmat myynti- ja ostopuolelle

04-03-2016 12:34 pm posted by Anonymous

Kun myyntilaskulle asettaa maksusuunnitelman, niin tämä ei näy tulostetulla laskulla ollenkaan, eli suunnitelman tiedot pitää lähettää jotain muuta kanavaa käyttäen vastaanottajalle. Tähän olisi hyvä saada muutos, että laskulle tulisi mukaan erien eräpäivät ja summat.

Myyntireskontranäkymässä tai myyntilaskuluettelolla ei näy tietoa asetetusta suunnitelmasta, joten miten Netvisorissa pystyy hakemaan myyntilaskut, joilla maksusuunnitelma? Tähän liittyy myös se, että laskun koko summa näkyy erääntyneenä vaikka todellisuudessa siitä olisi vain ensimmäinen erä erääntynyt. Tämä voi aiheuttaa väärinkäsityksiä, että asiakas alkaa perimään laskua koko summineen.

Maksusuunnitelma olisi myös tärkeää saada ostopuolelle. Nyt asiakkaat voivat kirjoittaa laskun lisätietoihin erät ja eräpäivät, jotka onneksi näkyvät ostoreskontranäkymässä. Tässä kuitenkin on myös se ongelma, että koko summa näkyy erääntyneenä vaikka todellisuudessa näin ei olisi. Ja erien määrän ollessa vaikka 20, tulee laskun lisätietokentästä vaikeasti luettava.

1 Comment

J

Jani Korhola

29-11-2017 10:28 am posted by Jani Korhola

Hei Milja,

Tähän on tullut parannusta sen osalta että tieto maksusuunnitelmasta näkyy myyntilaskulistauksissa. Jatkamme tätä kehitystyötä siten että uudistetussa myyntilaskussa tiedot saadaan myös laskulle. Tämä tulee tapahtumaan 2018 alkupuolella.

Ostolaskuille emme ole tällaista ominaisuutta tuomassa ainakaan lähitulevaisuudessa.

Login or Signup to post a comment