Start a new topic
A

Anonymous

Ostolaskusta maksettu väärä summa

31-01-2018 10:52 am posted by Anonymous

Jos ostolaskusta on maksettu liian vähän (maksun jälkeen kp muokkaa laskun summan oikeaksi), häntä tulee näkyviin ostoreskontraan jotta asiakas huomaa maksaa sen. Miksei tämä toiminnallisuus toteudu myös siinä tapauksessa että laskusta on maksettu liikaa? Tässä tapauksessa lasku pysyy "maksettu" -tilassa eikä negatiivista häntää pysty kohdistamaan niinkuin hyvityslaskua --> täytyy tehdä manuaalisesti suoritukset että saa kohdistettua. Onko tämä mahdollista koodata toimimaan kuin ensin mainittu tilanne?

Toinen tapaus: jos MYYNTIlaskusta poistaa suorituksen kokonaan, ohjelman pitäisi automaattisesti muuttaa laskun tila takaisin avoimeksi, onko mahdollista? Yksinkertaistettuna jos laskuun lisää suorituksen joka muuttaa avoimen saldon muuksi kuin nollaksi, ohjelma muuttaisi laskun tilan avoimeksi.

1 Comment

J

Jani Korhola

21-11-2018 10:24 am posted by Jani Korhola

Hei Anna,

 

Uskoisin että tuo on teknisesti mahdollista toteuttaa, mutta on kuitenkin muutoksena jonkin verran isompi kuin miltä se kuulostaa. Otamme tämän mietintään ja katsomme miten tämä olisi toteutettavissa.

 

ping @Maija Guzeev

Login or Signup to post a comment