Start a new topic
A

Anonymous

Myynnin raportin ajaminen usealla tuotteella ja tilalla

12-11-2021 7:15 pm posted by Anonymous (Updated 17-12-2019 by Anonymous)

Myynnin raportteihin toivoisin myös tilausten parempaa raportointia. Tarvittaisiin tietoa esim. montako tilausta myyjä on tehnyt millekin tuotteelle/tuoteryhmälle per asiakas. Aika monta hakukriteeriä siis ja mieluusti myös niin että voi valita kustakin hakukriteeristä kaikki, jotkut tai yhden. Nyt tilaukset menevät osalla asiakkaista koontilaskuna, eikä silloin myyntilaskuluetteloistakaan päätellä montako tilausta niissä on.

 

Tilausten hakukriteerit paranisivat huomattavasti jo ihan sillä, että niihin saisi samat hakuehdot/sorttaukset kuin myyntilaskuihin. Nyt ei saa mistään tietoa montako tilausta myyjä on tehnyt. Vielä parempi olisi että voisi päättää hakea tätä tietoa sekä laskuista että tilauksista halutessaan yhtä aikaa.

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 7:15 pm posted by Anonymous

Tällä hetkellä Myynnin raportti, esim tuotetilasto ryhmittäin, pitää ajaa niin monta kertaa erikseen, kuinka monta tuotetta tai tilaa haluaa. Esim. jos haluaa tuotteen myyntitiedoista kaikki avoimet, erääntyneet, muistetetut, huomautetut ja perinnässä olevat, niin raportti pitää ajaa 5 kertaa erikseen. Olisiko mahdollista lisätä ominaisuuksiin vaihtoehto, jossa voisi valita nämä kaikki tilat yhtäaikaa? Samoin kun voisi valita tuotetilaston ryhmittäin niin, että voisi valita useamman tuotteen yhdelle raportille?

Login or Signup to post a comment