Start a new topic
A

Anonymous

Työttömyysvakuutusmaksun prosentin korotuksen automatisointi HRM:ssä

13-11-2015 12:00 pm posted by Anonymous

Hei,

työttömyysvakuutusmaksun prosentti kohoaa voimakkaasti yrityksen palkkojen ylittäessä 2 025 000 euron rajan. Tästä aiheutuu usein ongelmia koska Netvisor tietää tällä hetkellä vain yhden prosentin ja se pitää muistaa muuttaa manuaalisesti. Mikä usein unohtuu. Tilinpäätöstä laatiessa ilmenee sitten helposti ikäviä yllätyksiä kun kirjanpitäjä ehkä siinä vaiheessa tajuaa että koko vuoden palkat on kirjattu alemmalla prosentilla.

Olisiko mahdollista saada HRM:ään automatiikka mikä huolehtisi että siirrytään isompaan prosenttiin kun palkkaraja ylittyy? Moni kirjanpitäjä ja toimitusjohtaja tai talouspäällikkö tässä maassa välttyisi ikäviltä yllätyksiltä.

1 Comment

S

Sini Alamäki

25-10-2017 8:24 am posted by Sini Alamäki

Kiitos kehitysehdotuksesta. Tämä kyseinen ehdotus on ollut äänestettävänä ja kommentoitavana jo kauan eikä ole kerännyt yleisesti sellaista kiinnostusta commynityläisten joukossa, että nostaisimme tämän tarkemmin priorisoitavaksi.

Tulemme käyttämään ensi vuonna aikaa koko palkanlaskentaprosessin kehittämiseen tuntien kirjaamisesta hyväksynnän ja laskennan kautta aina velvoitteisiin asti. Tällöin tulemme käymään läpi tarkemmin myös tällaisia pienempiä muutoksia, jotka tehostaisivat prosessia. Otamme tämän idean tuolloin keskusteluun vielä uudelleen.

Siirrän ehdotuksen arkistoon tässä vaiheessa.

Login or Signup to post a comment