Start a new topic
A

Anonymous

Valuuttalaskujen ja -suoritusten raportointi

04-03-2016 12:19 pm posted by Anonymous

Netvisorista saa tällä hetkellä myyntilaskuraportteja vain euroina. Laskuja kun voi tehdä monessa valuutassa ja myös niiden suorituksia kirjata eri valuutoissa, pitäisi näistä saada valuuttojen mukaiset raportit.

Tämä on tullut esille konkreettisena ongelmana, kun esim. USD-asiakas pyytää raporttia heille tehdyistä laskuista ja heidän suoritustaan. Nyt ne näkyävät euroina, jolla ei heille merkitystä. Ja hyvin usein suoritukset tulevat isona könttänä, jolloin se miten olen suorituksen kohdistanut, tulisi näkyä samassa valuutassa, missä maksu tehty.


A

Anonymous

02-06-2016 8:55 am posted by Anonymous

Myös valuuttamääräisistä ostolaskuista pitäisi saada erillinen listaus esim. tilinpäätöstä varten.

J

Jani Korhola

29-11-2017 10:26 am posted by Jani Korhola

Hei Milja,

Oletkin varmaan huomannut että tähän on tullut parannusta sekä myynti- että ostolaskulistauksissa.

A

Anonymous

29-11-2017 11:36 am posted by Anonymous

Enpä kyllä ole huomannut. En edelleenkään löydä raporttia, jossa myyntilaskut ja niille kohdistetut suoritukset näkyisivät oikeassa valuutassaan.

J

Jani Korhola

07-12-2017 9:13 am posted by Jani Korhola

Hei Milja,

Laskutietoja näkee myös valuutassa, mutta nuo suoritusten tiedot tosiaan ovat vain euroissa. Avasin tämän toiveen ja mietitään vielä tätä uudestaan.

A

Anonymous

04-03-2020 2:36 pm posted by Anonymous

Moi @Jani Korhola  & muut. Tähän jo kotvan mietintämyssyssä olleeseen valuutta-asiaan lisähuomiona, että Asiakkaan yleisnäkymässä alareunan Laskutus-tiedot näyttävät valuuttamääräisiä ja eurolukuja sekaisin. Ihmettelinkin jo, miten tähän mennessä maaliskuuta asiakasta on laskutettu jo reilu 16.000 € kun pitäisi olla reilu 1.700 €. Voisikos tuonkin kohdan korjata?

 

Sama ongelma on Myydyimmät tuotteet -kohdassakin, mutta se varmastikin hakee hinnat tuotekortilta eikä laskuilta. Tuotekortille kun ei pysty määrittämään kuin yhden hinnan ilman valuuttatietoa ja sinne olen laittanut hinnan kruunumääräisenä, jotta laskun tekeminen on sujuvampaa.

Login or Signup to post a comment