Start a new topic
A

Anonymous

Kertatiliöinti ostolaskuautomaatioon

07-06-2018 7:39 pm posted by Anonymous

Toisinaan tulee laskuja missä rivimäärä on aivan hervoton ja näihin on kätevä kertatiliöinti toiminnallisuus, etteivät kaikki rivit päädy kirjanpidon vienneiksi. Tämä täytyy saada myös ostolaskuautomaatioon valinnaksi, jotta nämä laskut voisi myös automatisoida.


A

Anonymous

08-06-2018 12:47 pm posted by Anonymous

Jani Korhola

Mikä aikataulu automaatiossa on kertatiliöinnille? En itsekään viitsisi laittaa automaatiosääntöä päälle jos joutuu joka ostolaskun palauttamaan tuon vuoksi käsittelemättömäksi ja tiliöimään manuaalisesti uudelleen. Esim. puhelinlaskuissa ei ole mikään ihme jos laskulla on 300 riviä, pääkirja onkin sitten aika villin näköinen varsinkin jos joka rivi vyörytetään vaikka viidelle eri kustannuspaikalle.

J

Jani Korhola

11-06-2018 12:44 pm posted by Jani Korhola

Hei Tuula,

Kertatilöinti tullaan toteuttamaan automaatioon sitten kun meillä on riittävästi aikaa mahdollistaa myös kertatiliöinnin peruuttaminen. Tällä hetkellä tuo peruuttaminen ei ole mahdollista ja se vaatii hieman enemmän työtä meiltä jotta se saadaan toteutettua. Tämä peruuttamisen mahdollisuus on muutamien yritysten kanssa käydyn keskustelun perusteella katsottu toiminnallisuudeksi joka pitää mahdollistaa tässä samassa yhteydessä. Ja tämä siis virheiden varalta, sillä tällä hetkellä kertatiliöinnissä sattuneen virheen korjaaminen voi osoittautua todella työlääksi.

A

Anonymous

14-06-2018 7:30 am posted by Anonymous

Onko tähän antaa aikataulua?

Aika harvoin tulee laskuja joissa on vain yksi rivi.

A

Anonymous

15-06-2018 12:28 pm posted by Anonymous

Lisäksi toivon että kertatiliöinnin saisi hyväksyttyä Enterillä, varsinkin jos siihen tulee peruutusominaisuus niin siihen ei varmaan enää ole mitään estettä.

A

Anonymous

21-01-2019 10:11 pm posted by Anonymous

Onko tämä aihe edistynyt Netvisorin puolelta? Mielestäni tämä on ehdoton ominaisuus ostolaskuautomaation laajempaan käyttöönottoon. En tiedä miten laajassa käytössä tuo kertatiliöinti yleisesti on, mutta itselläni ei ole intressiä alkaa täyttämään pääkirjaa yhden laskun osalta kymmenillä tai sadoilla riveillä...

A

Anonymous

23-05-2019 3:37 pm posted by Anonymous

Kertatiliöintiä kaipaan minäkin. Muuten pääkirjalla on kolmannes turhaa. Mikä tämän aikataulu on?

A

Anonymous

24-05-2019 7:24 am posted by Anonymous

Kertatiliöinti ei saisi hävittää oletuslaskentakohteita. Nyt jos laskulle on laitettu oletuslaskentakohteet, niin kertatiliöinnin käyttö hävittää nämä tiedot laskuriveiltä. Ikivanha vaiva jonka korjaamiseksi ei ole tehty mitään tässä vuosien aikana. 

A

Anonymous

13-06-2019 9:48 am posted by Anonymous

(Manuaalinen) kertatiliöinti nollaa myös kirjanpitotilin toimittajan oletustiliksi, jos olen tallentanut esim. kaksiriviselle laskulle kakkosriville jonkun muun tilin. Kertatiliöinnin pitäisi ottaa huomioon tallennetut alv-prosentit, kirjanpitotilit ja laskentakohteet ja niputtaa vain samanlaiset rivit, muuttamatta tallennettuja tietoja. Nyt näitä rivejä voi jakaa vain alv-prosentin kanssa kikkailemalla, mikä on vähän hölmöä.

 

Täällä https://community.visma.com/t5/Netvisor-ideointi/Ostolaskujen-kertatiliointi-ei-quot-nollaa-quot-jo-tehtyja/idi-p/194688

puhutaan myös rivien yhdistelystä, joka olisi loistava toiminto. Idealle kaivataan lisää kannatusta. Tosin nämä kaikki kertatiliöintiä/yhdistelyä koskevat toiveet voisi myös kertatiliöidä/yhdistää, niin kannatusta olisi varmasti jo tarpeeksi, että saataisiin toiminnot kuntoon.

 

Login or Signup to post a comment