Start a new topic

J

Jani Korhola

07-12-2017 10:04 am posted by Jani Korhola

Hei Pasi,

Tarkoitatko tuolla hyväksynnän lisätasoilla mahdollisuutta asettaa kierto laskun summan perusteella? Esimerkiksi alle 5000 € laskut menevät hyväksyntään kiertoon A ja yli 5000€ laskut kiertoon B? Tämä on nyt jo mahdollista meidän ostolaskuautomaation säännöillä. Mikäli tarkoitat tuolla jotain muuta niin avaatko tätä hieman.

Tuota sijaistustoimintoa ollaan juuri miettimässä, joten siihen tulee hyvin todennäköisesti parannusta ensi vuoden aikana.

A

Anonymous

07-12-2017 10:20 am posted by Anonymous

Hei,

En tarkoita tuollaista tilannetta. Vaan esimerkiksi seuraavaa.

1. Me käsitellään lasku ensin tilitoimistossa asiatarkastus tilassa, eli laitetaan tilöinti, alv jne.

2. Asiakkaan työnjohtaja on pääasiatarkastaja ja käy käsittelemässä laskun meidän jälkeen.

3. Asiakkaan talousjohtaja on viimeinen lenkki joka hyväksyy laskun.

Vaiheissa 1-2. voi käydä niin, että asiakas meneekin käsittelemään laskuja jo ennen kuin me on käsitelty niitä.

J

Jani Korhola

07-12-2017 11:53 am posted by Jani Korhola

Hei Pasi,

En nyt ymmärrä että mikä tuossa tulee ongelmaksi. Vaikka kohta 2 tehtäisiin ennen kohtaa 1, niin tosite päivitetään kuitenkin vielä hyväksyntävaiheessa. Näin ollen lasku ja tosite täsmäävät.

A

Anonymous

07-12-2017 12:56 pm posted by Anonymous

Hei,

Ongelma on prosessi, eli missä kohtaa mennään minkäkin laskun kohdalla. Eli meidän päässä ei pysytä kärryillä jos asiakas onkin napannut siitä jo laskun käsittelyyn. Jos vaiheita olisi enemmän, niin kukin prosessin osallinen tietää mitä laskuja hänen pitää käsitellä.

J

Jani Korhola

11-12-2017 10:44 am posted by Jani Korhola

Hei Pasi,

Toistaiseksi sanon tälle että ei tehdä. Perusteena tälle on se että en ole muuta kautta tällaiseen toiveeseen törmännyt. Ensisijaisesti pyrkisin hyödyntämään tässä meidän paranneltua ostolaskuautomaatiota noiden tiliöintien osalta, jotta manuaalisesta tiliöintivaiheesta päästäisiin kokonaan eroon. Ymmärrän toki että kaikkeen tuo automaatiokaan ei toimi ratkaisuna, mutta siitä on hyvä lähteä liikkeelle.

Login or Signup to post a comment