Start a new topic
A

Anonymous

Kassavirtaennusteen luettavuus

30-01-2018 1:25 pm posted by Anonymous

Ensimmäinen toive olisi, että kassavirtaennusteen asetuksissa valittu "Ennusteen pituus" päivittyisi myös tiedotusnäkymän kuvaajaan. Asiakkaalle voi tulla turhaan huono fiilis heti aamusta, jos ennuste näyttää liian pitkälle ja tuo pitkälle näyttävä käppyrä sattuu näyttämään todellista huonompaa näkymää. Toinen toiveemme olisi, että kassavirtaennuste jättäisi numeerisesta näkymästä pois nollarivit. Näin näkymä mahtuisi kokonaan näytölle ja luettavuus helpottuisi huomattavasti. Kolmas toive olisi, että omista tapahtumista saisi toistuvista tapahtumista poistettua ensimmäisen tulevan tapahtuman helpommin. Esim. menemällä ko. tapahtumaan ja hiiren oikealla numeron päällä saisi valita, että "Poista vain tamä tapahtuma". Mikäli tapahtuma on toistuva, niin tulevat tapahtumat jäisivät voimaan. Syötän itse omiin tapahtumiin mm. palkat. Kun olen laskettanut palkat, niin haluaisin helposti poistaa vain seuraavan palkanmaksun. Nykyisellään tuo edellyttää, että käyn muuttamassa toistuvaistapahtuman alkamispäivän.

1 Comment

J

Jani Korhola

16-01-2019 10:45 am posted by Jani Korhola

Hei Tiina,

 

Arkistoin idean sillä se on ollut pitkään avoinna ilman suurempaa kannatusta. Alla kuitenkin vastaukset toiveisiisi.

 

1) Tiedostusnäkymässä oleva ennuste käyttää toki samaa dataa kuin mitä kassavirtaennuste, mutta siinä aikajakso on kiinteästi määritelty. Peruste tälle on se, että kassavirtaennusteen aikajaksoa voi vaihdella hyvin vapaasti ja näin ollen käyttäjä voisi etusivua seuratessaan ihmetellä miksi aikajakso muuttuu vähän väliä jos joku toinen sitä säätää.

2) Nuo nollarivit voisi jatkokehityksen yhteydessä "piilottaa" siten että ne olisivat kuitenkin helposti siihen löydettävissä mikäli niille halutaan esimerkiksi lisätä manuaalisia tapahtumia.

3) Tämä on myös sellainen jota voimme jatkokehityksen yhteydessä miettiä

Login or Signup to post a comment