Start a new topic
A

Anonymous

Palkkalajit

06-10-2017 8:02 am posted by Anonymous

Asiakas haluaa palkkalaskelmille tiedon, että montako "pekkastuntia" työntekijöille on kuluvan vuoden aikana maksettu. Netvisoriin saa tehtyä tuon palkkalajin, mutta ohjelma tulostaa automaattisesti tuntimäärän perään euromerkin. Laskelmalla näkyy tuo euromerkki jokaisen palkkarivin perässä, joten toivon sellaista muutosta, että tuo euromerkki tulostuisi vain maksetaan summan perään.


S

Sini Alamäki

24-10-2017 2:52 pm posted by Sini Alamäki

Kiitos kehitysehdotuksesta.

Tulemme käyttämään ensi vuonna aikaa koko palkanlaskentaprosessin kehittämiseen tuntien kirjaamisesta hyväksynnän ja laskennan kautta aina velvoitteisiin asti. Tällöin tulemme käymään läpi tarkemmin myös tällaisia pienempiä muutoksia, jotka tehostaisivat prosessia. Otamme tämän idean suunnitelmissamme huomioon.

Muutos tulisi kattamaan muutkin vastaavat palkkalajit ja rivitiedot pekkasten lisäksi.

S

Sini Alamäki

18-09-2018 12:11 pm posted by Sini Alamäki

Joudun korjaamaan tämän kehitysehdotuksen aikataulua. Olemme priorisoineet muutostyöt tälle vuodelle niin, että mainitsemani palkanlaskentaprosessin uudistukset, jossa tämä idea on mukana suunnitteluvaiheessa, on siirretty myöhemmäksi ja tulorekisterin edellyttämät muutokset ovat nyt tärkein kehityskohde. Näin ollen aiemmin mainitsemani aikataulu tästä vuodesta ei valitettavasti tule pitämään. Suunnitelmaa ei ole haudattu, mutta toteutusjärjestys on jouduttu muuttamaan. 

Login or Signup to post a comment