Start a new topic
J

Jani Korhola

asiakas- ja toimittajaraportit

05-08-2016 3:24 pm posted by Anonymous (Updated 24-10-2017 by Jani Korhola)

Hei Jukka,

Tarve on tiedossa, mutta tämän tyyppisen raportoinnin kehitys ei ole tällä hetkellä meidän kehityslistalla. Kun tämä tulee ajankohtaiseksi niin kysymme tarvittaessa lisätietoja tähän liittyen.

1 Comment

A

Anonymous

12-11-2021 7:19 pm posted by Anonymous

Milloin saadaan asiakas- ja toimittajaraportit yhteenvetona jaksolta, paljon asiakkaalle on myyty (valintana laskukohtainen erittelyä), paljonko toimittajalta on ostettu jaksolla (kuukaudessa, kvartaaleittain, vuosittain) Olen vaatinut lisää raportteja aikaisemminkin ja niiden tarve kyllä lisääntyy. Myynnin ja ostojen tarkastelu on tärkeä sisäisen ja myös ulkoisen laskennan tieto. Asiakaspalaverissa olisi hyvä käydä läpi toimittajakohtainen raportti, paljonko tältä ja tältä toimittajalta on ostettu ja mitä on ostettu. Tälle on mielestäni tarve ja se auttaisi asiakastamme ymmärtämään sähköisen järjestelmän hyödyn. Ei ole tarkoitus, että tieto joudutaan kaivamaan monesta kohtaa järjestelmää ja sitten yhdistelmään tarvittava tieto toisessa järjestelmässä.

Miten nämä Netvisorin raportit saadaan sitten esim. excel taulukkoon "sortattavaksi" tai jopa niin, että Netvisor tekee tämän sorttauksen.

Login or Signup to post a comment