Start a new topic
A

Anonymous

Myynnin hyvityslaskujen kohdistuksista oma status

24-11-2015 11:48 am posted by Anonymous (Updated 19-12-2016 by Anonymous)

Hei,

Kun Netvisorissa kohdistetaan hyvityslasku ja myyntilasku keskenään, laskujen status muuttuu "maksettu"-tilaan. Tähän olisi tarvetta omalle statukselle "hyvitetty".

Jos halutaan tutkia että onko asiakkaan laskut maksettu vai hyvitetty, ainoa tapa on mennä laskulle, ja sieltä suorituksen tositteelle tutkimaan kirjanpidon tilejä, onko siinä pankkitiliä vai myyntitosite käänteisenä. Asiakkaille tämä on hankalaa. Pitäisi selvemmin nähdä että lasku on mahdollisesti hyvitetty.

t.Ari


J

Jani Korhola

27-10-2017 1:27 pm posted by Jani Korhola

Hei Ari ja Taina,

Tämä tulee muuttumaan toivottuun suuntaan meidän myyntilaskunäkymän uudistuksen myötä. Ensimmäinen versio myyntilaskusta on tarkoitus julkaista lähikuukausien aikana.

A

Anonymous

19-12-2016 4:52 pm posted by Anonymous

Ja automaattisesti jäisi jälki mikä veloituslasku on hyvitetty. Nyt sen tiedon ymmärtääkseni saa vain kirjoittamalla käsin esim. vapaa rivi ennen laskurivejä -kenttään.

Jos miettii käytäntöä, että avaat myyntilaskun (veloitus), valitset tee hyvityslasku -toiminnon niin eikös olisi loogista, että tämä toiminto suoraan tuottaisi tuon "hyvitetty" tiedon sekä ehkä jopa kohdistuksen. Koska nythän tuo kohdistuskin pitää käydä erikseen tekemässä.

Taas kerran mua saa neuvoa jos olen tehnyt asian turhan hankalasta, itseoppineella sellaisia tapoja voi olla Smiley Wink

Login or Signup to post a comment